2016-08-04 ساعت 18:33
(2016-08-04 ساعت 18:04)bhb32 نوشته:(2016-08-04 ساعت 17:23)mulan1979 نوشته:(2016-08-04 ساعت 17:05)Camelia_B نوشته: توی موزیلا چک کردیم و عبارت in addiition در خط دوم هست ...
سلام ببخشید من یک سوال داشتم. وقتی میرم توی review source یک صفحه ای برام باز میشه که تقریبا بیش از ۱۰۰ خط توش نوشته شده و اون وسط های متن یک جمله شبیه به اون جمله ای که قبلا عکس گرفته شده میاد البته مال من فعلا یک خطی هست. اما من توی اون عکس دیدم که کلا دو خط بود و in additionدر خط دوم ندشته شوه بود منطورم اینکه که کنار اون دو جمله عدد ۱ و ۲ قید شده بود ولی برای صفحه ای که من باز میکنم بیش از ۱۰۰ ردیف عدد نوشته و اون جمله توی ردیفهای ۴۰ تا ۵۰ هست و بارها تکرار شده. میخوام بدونم که چیزی که من می بینم ایا درسته ؟ هم در فایرفاکس و هم در اینترنت اکسپلورر به این شکل بود. خواهش می کنم دوستان اگر نظری دارن بگن. ممنونم
شما نبايد كل متني رو كه ميبيني با موس انتخاب كني
از ابتداي your visa case
تا انتهاي has been reached
وقتی کل متن رو به همون شکلی که گفتید انتخاب می کنم و کلیک راست می کنم گزینه view resource نمیاد و گزینه Inspect میاد. خوب خوبی این یکی اینه که اون متنی که در عکس دوستان بود ایندفعه در یک هایلایت ابی رنگ دیده می شود و از بقیه مجزا می شه. در هر صورت از راهنمایی شما ممنونم..