2016-08-06 ساعت 07:42
(2016-08-04 ساعت 11:41)vanima نوشته:(2016-08-04 ساعت 01:19)mulan1979 نوشته:(2016-08-04 ساعت 00:52)M... نوشته: سلام دوست عزیز...من هم کیس k1 هستم...سپتامبر 2015 مصاحبه داشتم...همه به من هم میگفتن عکس و فیلم و غیره ...ببرم..اما یکی از دوستان گفت فقط مدارک و چیزایی که خود سفارت ازتون میخواد ببرید...در صورت ازدواج قبلی طلاقنامه درغیر اینصورت مدارک هویتی فرد مصاحبه شونده رو باید با خودتون داشته باشید....چون هر مدرکی که ترجمه شده رو که ارایه میدی باید اصلش هم باشه...مهم سوالاتی هست که آفیسر میپرسه...
روز مصاحبه من هیچ چیزی مثل عکس و ...نبردم البته نگران هم بودم که شاید ازم بخوان...اما لازم نبود و نشد...فقط سوالاتی که ازم پرسید این بود که ...برای چی میخوای بری آمریکا....چند وقته نامزدتو میشناسی...آیا سفری با هم توی یه کشور دیگه داشتیم و کجا بوده و کی بوده....و اینکه شغل نامزدم توی آمریکا چی هست...و در آخر هم قسم خوردن...با اینکه به گفته خود آفیسر مدارکم تکمیل بود...گفت یه سری مراحل اداری باید طی بشه....وهمچنان من منتظرم تا خبری بشه...سر جمع کل زمان مصاحبه من 10 دقیقه نشد...روز مصاحبه بودن دوستانی هم که خیلی مدارک آورده بودن و حتی یکیش هم لازم نشد...
سلام حال شما؟ من وقتی برای مصاحبه رفتم یک خانم که برای ویزای نامزدی اقدام کرده بود هم اومده بود. ایشان هم مستنداتی برایچت پیام و یا تلفن که نشان بده ایشون و نامزدش ارتباط دارن با هم نداشت ضمن اینکه فرم ساپورت مالی که باید امضای ارجینال داشته باشه رو هم با خودش نیاورده بود و افیسر بهش گفته بود که همه اینها رو باید با خودش داشته باشه. من بهتون توصیه می کنم حتما مدارک اثبات رابطه با خودتون داشته باشید هر چیزی شبیه به عکسهای خودتون و خانوادگی بلیط مسافرتهایی که با هم رفتید اگر حساب مشترک دارید هر چیزی که اثبات کنه این رابطه با گذشت زمان پیشرفت کرده که شما تصمیم به ازدواج گرفتید. ممکنه یک درصد افیسر شما شبیه به افیسری باشه که از اون خانم مصاحبه کرده و این مدارک رو از شما بخواد. به نطر من ریسک نکنید
سلام دوستان. ببخشید یه سوال برام پیش اومده . این متن چت ها یا عکس ها باید پرینت و چاپ بشه یا توی موبایل هم میشه نشون داد؟
سلا. هیچ چیزی رو نمیشه از طریق موبایل ، فلش و یا سی دی به سفارت ببرید یا نشون بدید. نحوه تبدیل به pdf و پرینت گرفتن از مکالمان در تلگرام در سایت زیر اومده . مطابق اون عمل کنید:
http://www.asriran.com/fa/news/432247/%D...B%8C%D9%85
( لطفا همه ادرس را از اول تا اخرش انتخاب و کپی کنید و در ادرس بار دیگری بگذارید تا بتونید محتویات صفحه رو ببینید). توصیه می کنم که پرینتها به شکل 6 تا یا 9 تا در صفحه باشه تا تعداد صفحاتی که پرینت میگیرد کم باشه. ضمن اینکه مکالمات طی روزهای مختلف از ابتدای اشنایی تا کنون را به شکل مجزا و برای هر چند روز یک یا دو صفحه را پرینت بگیرید. موفق باشید