2016-08-07 ساعت 20:04
(2016-08-07 ساعت 17:56)mehrdad.agha نوشته: سلام ضمن تبریک به شما و خانواده محترم من فکر میکنم چون کیس شما قبل از ماه می امسال به مصاحبه رفته دیگر نیاز به ثبت نام پست نبود ولی ما که گروه f4 هستیم و در ماه می مصاحبه داشتیم و من و همسرم Ap خوردیم به ما نیز قبل از مصاحبه ایمیل ثبت نام پست ابوظبی یا دبی رو دادند و ما این کار رو کردیم. سئوالی داشتم دوستان که سابقه ایمیل به سفارت ابوظبی رو دارند بعد از ورود به کانتکت آس صفحه ای ظاهر میشود که یکسری مشخصات میخواهد در قسمت فیلد passport country/travel document:دقیقا چه باید نوشت . همچنین در قسمت cityzenship/nationality آیا باید نام کشور ایران را باید نوشت.لطفا اگر امکان دارد جواب بدهید چون می خواهم ایمیل بزنم چون افسر به ما گفت بین 1 الی2 دو ماه دیگر ویزاتون آماده است ولی الان 3 ماهه خبری نیست
سلام ممنون درموردثبت نام تونامه کلیری من پست روگفته ولی ازخانم لیدرکه هرروزدارن به سفارت مردم رومیبرن گفت هنوزاجباری نشده درموردایمیل زدن هم من تواین مدت حتی یکدونه هم ایمیل نزدم افسرهم به ماگفت ازدوهفته دیگه چک کنیدکه ماهرروزچک میکردیم که بلاخره بعد163 روزدیدیم اومد