2016-08-07 ساعت 20:24
(2016-08-07 ساعت 18:29)alborz3718 نوشته:(2016-08-07 ساعت 15:08)ahfpca نوشته:(2016-08-07 ساعت 11:10)pkafshdoozak نوشته: آخه ترکیه فقط بلیط رفت و برگشتش بیشتر از 700 تومن میشه
درود دوست گرامی
جواب سوال قبلی ما رو ندادی حالا سوالات بیشتر شد:![]()
۱- چه مدارکی رو به آژانس تحویل دادید برای آنکارا؟
۲- شما بهشون وکالت دادید؟ چون شنیده بودم باید تو ترکیه بهشون وکالت داده بشه تا اداره پست قبول کنه پاسپورتها رو تحویلشون بده.
۳- آیا اینها مستقیم میبرن سفارت یا پست میکنن؟
۴- آیا این آژانس هم مثل دوست دیگهمون از ابوظبی بخش پیگیری آنلاین هم دارن؟
سلام دوست عزيز
من هم سوالات دوست عزيزمون را دارم و در اصل ما در حال تحليل مزايا و معايب و انتخاب بين دو راه مستقيم به آنكارا رفتن و راه پيك آپ كردن ويزا از طريق يك آژانس هستيم . علاوه بر سوالات بالا بسيار ممنون مي شوم اگر اعلام كنيد كه آيا اين آژانس آنقدر مطمئن است كه شما چنين كار مهمي را به آنها سپردي ؟ و آيا كارشان را خوب بلدند ؟ مثلا اگر همه چيز خوب پيش برود و پاسپورتها را دريافت نمايند و خداي نكرده مثلا اشتباه تايپي در متن ويزا باشد مي دانند كه چگونه آنرا پيگيري و رفع نمايند؟
راستش در مورد اطمینان داشتن اینو بگم که من اینجا از طریق کسایی که سابقه گرفتن ویزا و پیکاپشون میشناختم پیدا کردم و اگر تو سایتشون هم ببینید کلا کار تخصصی شون این کاره. با این حال فکر کنم هیچ کس حتی اگه آزانس خودشم باشه نتونه به کسی اطمینان 100% بده چون هر اتفاقی ممکنه بیفته. اما من سفر قبلی هم از طریق همینجا رفتم و کلا راضی بودم.
در مورد اشتباهات بله میدونن چیکار کنن چون من از روی نگرانیم ازشون خواستم که قبل از اینکه برگردن عکس ویزارو مثلا تلگرام کنن که من چک کنم گفتن چک کردن جزییات ویزا با مشخصات پاسپورت جز روند کاراشونو و حتی پیش هم اومده که درخواست اصلاح کردن اما من خودم دقیق نمیدونم پروسه اش چیه
*********آها راستی یادم رفت بگم برای ترجمه ی وکالت نامه باید اصل شناسنامه رو هم تحویل بدیم اما اونو 2-3 روز بعد بر می گردونن. به من گفتن فردا بیام شناسنامه مو بگیرم .*********
کیس نامبر 3800
تعداد افراد کیس 1 نفر خانم
تاریخ مصاحبه 2 می - آنکارا
وضعیت AP
مدرک لیسانس مدیریت تبلیغات تجاری
شرکت خصوصی
اپدیت ها
سیس 9 جون - 29 جولای (/ هم شده or) اما دو خطی نشده
و بالاخره كلير (5Aug)
تعداد افراد کیس 1 نفر خانم
تاریخ مصاحبه 2 می - آنکارا
وضعیت AP