2016-08-11 ساعت 01:20
(2016-08-11 ساعت 00:12)roteil نوشته:از صمیم قلبم امیدوارم اینطور باشه...بهترین ها رو برای همه ی بچه ها ارزو دارم(2016-08-10 ساعت 19:03)behnamnegin نوشته: دوستان سلام
بعد از 7 ماه و اندی انتظار و نامه ی سفارت که بیاین ویزاتون امادست با کلی خوشحالیه همسرم که توشرایط بسیار سختیه که خیلی از شما درک میکنید
و بعد از اینکه روی برگه نوشتن 11 اگوست بیاید ویزارو بگیرید یهو زندگیمون به کل سیاه شد...گفت چند لحظه صبر کنید 5 دقیقه ای رفت و برگشت و با توپ پر گفت شما چرا اومدید؟؟؟؟؟ جالبه میگفت چرا اومدید؟ گفتم خودتون گفتین گفت نه هنوز کیستون اماده نیست..مثل اینکه با پتک کوبیدن تو سرم..گفتم من شغلم و ترک کردم..زندگیم و فروختم اومدم گفت نباید میکردید!!!! گفتم وکیلم بعد نامه ی شما 3 بار به سفارت نامه زد و از شما پرسید شما گفتین 1 شنبه و 3 شنبه بیاد..نامه ها رو نشون دادم عذرخواهی کرد............ عذر خواهی...عذرخواهی که هیچ به درد من نمیخورد و نمیخوره
دوباره اومدیم تو برزخ...کاش این روز و شبای وحشتناک نبود و ما اصلا کلیر نمیشدیم که این نا امیدی خیلی دردناک تر از اون انتظارست...واقعا دیگه نمیدونم چی کار کنم ......................
بهنام جان نگران نباش ، اينا مشكل محدوديت ويزا دارن !!! من نتمزدم ٢٠ دقيقه با افيسر حرف مي زد !! بايد تا آخر ماه صبر كنيم ببينيم چي مي شه !!!! نگران نباشيد ايشالا حل مي شه . ما هم مثل شماييم !!