2016-08-11 ساعت 09:13
(2016-08-10 ساعت 23:21)dela نوشته:(2016-08-10 ساعت 19:05)yami نوشته:(2016-08-10 ساعت 13:04)himmlisch نوشته: ...
برای استفاده از پلنهای رینگ پلاس هم باید از خودشون گوشی گرفت ظاهرا.
خیر نیازی نیست حتما از خودشون گوشی بگیرید. در مورد توضیح کامل در این تاپیک یا تاپیک "یک فرصت مناسب برای خرید خط تلفن" دادم.
جناب یامی گرامی
مطالب "یک فرصت مناسب ...." را خواندم, ولی چون سر رشته ای در این کار ندارم لطفا بیشتر راهنمایی کنید. من یک موبایل آنلاک سامسونگ می خواهم بخرم و یک شماره ای که بتوانم مثل ایرانسل در ایران آن را شارژ کنم . تماس زیادی ندارم و الان برای ۳ یا ۴ ماه کالیفرنیا هستم و بعد ازچند ماه اقامت در ایران دوباره برمی گردم. ممنون می شوم بفرمایید از کجا خرید کنم ﴿ گوشی سامسونگ و سیم کارت شارژی﴾ .
تشکر از فرصتی که می گذارید.
همیشه سلامت و شاد باشید
دوست عزیز اگر دنبال خرید خطی هستید که مثل ایرانسل ایران کارت شارژ برایش بخرید متاسفانه من اطلاعاتم ناقص و قدیمی هست چون عملا از وقتی آمده ام هیچوقت از خطوطی که کارت شارژ دارند استفاده نکرده ام. این خطوط معمولا هزینه شان خیلی بیشتر از خطوطی هست که میتوانید شارژ آن را صرفا انلاین بخرید.
الان هم دو سالی میشود که از خط RingPlus.net استفاده میکنم که چند ماه اول آن ماهانه فقط دو دلار و بعد به پلنهای رایگان انتقال دادم و عملا پولی نمیدهم.
اگر میخواهید که از این خطوط استفاده کنید یا باید گوشی Sprint (عملا دست دوم از دست صاحب خط خواهد بود چون نو آن را شرکت اسپرینت نمی فروشد) که Clean ESN باشد یعنی گزارش به مفقودی یا دارای بدهی نباشد، بگیرید یا اینکه یکی از این گوشی ها را که از اپراتورهای غیر اسپرینت هست تهیه کنید.
من چون خودم حال حوصله درگیری با اپراتورهای مختلف را نداشتم یک آیفون 6اس پلاس آنلاک خریدم که همه چهار اپراتور و همچنین ایران را سرویس میدهد و قال قضیه را کندم.
در ضمن بعد از خرید گوشی باید یک سیم کارت اسپرینت هم باید از آمازون یا خود سایت شرکت برای گوشی بخرید که بسته به نوع گوشی کد/انواع متفاوت دارد.