(2016-08-13 ساعت 17:06)alireza55 نوشته:سلام علیرضا خصوصی چک کن برات شماره لیدر فرستادم اگه مایل بودی بهش زنگ بزن(2016-08-13 ساعت 16:48)nely نوشته:(2016-08-13 ساعت 12:58)alireza55 نوشته: مبارکت باشه،امیدوارم بقیه مراحل هم برات به همین سرعتو به خوبی پیش بره،دوست عزیز هتلو پروازتو از کجا گرفتی، من که به هر جا زنگ میزنم کلی نازو ادا دارن، هیچکدوم یه پکیج ارایه نمیدن به خاطر مشکلات ترکیه البته میشه پروازشو گرفت هتلشم رو با کمی گشتن جور کرد و بعد خودم پکیجش کنم، ولی خواستم ببینم شما جاییو میشناسی که سرویس بهتری بده ؟
ممنون.من پرواز ماهان رفت و برگشت گرفتم همون ۵شنبه که خبر دادن من صبح جمعه اومدم انکارا برای هتلم پیشنهاد من هتل konur هست هتل ۳ ستاره تمیز و خوب هستش اگر خواستین من شماره لیدرمو بهتون بدم که با اون هماهنگ کنین نیاز به تور ندارین خودتون میتونین این کارارو انجام بدین
آره ممنون میشم . شماره لیدرو بهم بدید. اگه لطف کنید بعدا بهمون بگید که چند روز طول کشیده تا ویزا رو بهتون دادن خیلی خوب میشه . اینطوری راحت تر میشه سفر رو برنامه ریزی کرد.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
|
تشکر کنندگان: alireza55 ، mulan1979 ، bhb32 ، hosseinslm
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان