2016-08-14 ساعت 08:18
(2016-08-14 ساعت 08:12)tomi نوشته:(2016-08-14 ساعت 00:54)ehsan1991 نوشته:(2016-08-13 ساعت 23:32)tomi نوشته: سلام احسان عزیز من هم F4 هستم و ازقدیمی های منتطران ...زیر گروه من خیلی وقت دو خطی شدن فقط من که کیس اصلی هستم 1 خطی موندم جالب اینجاست که اونا or نشدن چون بدون کلیر شدن کیس اصلی زیرمجموع or نمیشه حداقل در باره ما اینطور بود ....ولی مطمن باش کارتون طولانی نمیشه چون نفر اصلی کیس خانمه
دوست عزیز اتفاق جالبی که افتاد این بود که 5 شنبه از ما cv خواستن ( ذکر نکرده بود چه کسی ولی با توجه به اینکه بقیه اعضا or یا دو خطی هستند برای مادرم را ارسال کردیم ) یعنی سایت سفارت اپدیت شد و از ما درخواست cv کرد ، مادرم نه شغل حساسی داره نه مدرک بالا و حساسی ، من در تجربه دوستان دیده بودم که وقتی میرن سفارت همون لحظه ازشون cv بخوان و یا بگن فردا ایمیل کن ولی اینکه بعد 5 ماه این درخواست کنند عجیب بود برام ، می خواستم ببینم شما همچین موردی دیده بودی ؟ امیدوارم البته نشانه خوبی باشد با توجه به اینکه سفارت های انکارا و ارمنستان افراد زیادی رو که در مارچ مصاحبه داشتن دارن این ماه کلیر میکنند . ممنون میشم اگر راهنمایی کنید در صورت اطلاع.
دوست عزیز cv چی هست؟ ضمنا از ما همون مدارک معمول رو خواستند ودرآخر گفت 3 ال 4 ماه مراحل اداری تون تموم میشه الان رفتیم تو 15 ماه البته ما هم ابوظبی هستیم
منظور همان رزومه کاری است. قبل از مصاحبه برای ما ایمیل زدن و ما میدانستیم که باید رزومه خود را ببریم.