2016-08-18 ساعت 10:56
(2016-08-05 ساعت 06:04)ali234 نوشته:(2016-06-26 ساعت 08:18)publichb نوشته:(2016-06-25 ساعت 21:26)soufia نوشته: دوست عزیز نمیدونم دقیق منظورتان از امور اداری و دفتری چیه ولی باور بفرمایید بعنوان کسی که سه سال اینجا هستم و از بدو ورود هم تو دانشگاه کار پاره وقت داشتم و زبانم هم نسبتا خوبه هنوز توانایی کار دفتری رو ندارم. اینا در امور کامپیوتری و تکنولوژی خیلی خیلی جلوتر هستن و تمام کارا کامپیوتر ی انجام میشه ،شما در امور اداری باید توانایی جواب دادن به تلفنها، هماهنگ کردن وقتهایی جلسات و برنامه ها،تنظیم دستور کارا و پاسخگوی ایمیل هارو داشته باشید که 180 درجه با ایران متفاوته باور کنید زبان عالی میخواد، من خودم الان این توانایی رو هنوز بعد از سه سال ندارم. خواهشا با توجه به سن بچه ها تون و چون من خودم این مراحل سخت رو گذراندم حتما قبل از اومدن برنامه ریزی کامل داشته باشید ،مالی وکاری و زبانی و فرهنگی و تربیتی و ...... موفق باشید
کارهای اداری که گفتین همین منشی گری یا دستیاری تو ایران میشه البته در ایران هم اگر بخواهیم کار دفتری انجام بدیم بالاخره باید مقدمات کامپیوتر رو بلد باشیم که من خودم لیسانس کامپیوتر نرم افزار هستم و مشکلی از لحاظ یادگیری نرم افزار ندارم ولی اینکه شما میفرمایید باید توانایی جواب دادن به تلفنها، هماهنگ کردن وقتهایی جلسات و برنامه ها،تنظیم دستور کارا و پاسخگوی ایمیل هارو داشته باشید خوب این لازمه یک کار اداری هست در ایران هم دقیقا همین طور هست دقیقا میشه همون منشی و دستیار مدیر عامل
فقط یه مشکل میمونه اونم زبان هستش که به امر شما اگر زبان قوی نداشته باشید پس یعنی هیچی اون کار ساده اداری هم نمیتونید انجام بدین
ولی خوب من علاوه بر کار اداری کارهایی مثل نصب دوربین و راه اندازی اولیه شبکه رو هم بلد هستم چون چند سالی در یک مدرسه کار می کردم تقریبا از هر چیز کامپیوتر که بگین در این 10 سال سابقه کاری تو ایران تونستم مرحله ای رو تجربه کنم ولی از دوره دیپلم تا کنون کارم بیشتر تایپ و صفحه آرایی بوده
ولی خوب مشکل اصلی ما زبان انگلیسی هست که حتی اگر خیلی هم خوب بلد باشیم بازهم به قول شما کم هست![]()
چه کنیم دیگه میترسم یه روزی لاتاری قبول بشم دست زن و بچه هم رو بگیرم بیارم تو مملکت غریب بعد از یکماه نتونم دوام بیارم البته زنم فوق لیسانس ریاضی هستش میگن اونجا به کسانی که ریاضی خوندن بهتر کار میدن
ای کاش حداقل 500 میلیون تومنی داشتم حداقل اون رو صرف خرید خانه از آمریکا میکردم اون وقت شاید میشد یه امیدواری داشت که یه سقفی بالا سرم هست
انشالله قبول میشید. کار اداری توی شرکتهای ایرانی-آمریکایی می تونید استخدام بشید. از دوستان ما که لاتاری هستند و بعد از ما هم اومدن با شرایط شما خانمش اول توی بانک استخدام شد و بعد هم یک افیس با حقوق بالاتر از بانک .. همه اینها برمیگرده به زبان انگلیسی شما.. کلا با توجه به شرایط خاص کاری در ایران الان زیاد نمی بینم دوستانی که میان برگردن هر کاری حتی کار چیپ بهتر از برگشتن به ایرانه. البته این نظر منه و بعد از مدتی هم خب همه روی غلتک میوفتن و شرایط بهتر میشه. موفق باشید
ممنون از راهنماییتون فعلا که داریم هر سال ثبت نام می کنیم تا ببینیم چی میشه امیدوارم تا اون موقع که اسم منو خانمم در بیاد یه مقدار پولی جمع کنم برای خرید خانه این خیلی مهمه چون الان خودم خونه دارم از اجاره و کلی چیزهایه دیگه راحت هستم استرس ندارم سقف بالا سر باشه حالا یه فکری به حال شکم میشه کرد