2016-08-21 ساعت 23:33
باید نام تمام افرا د خانواده رو ثبت کنید در هنگام ثبت نام وقتی مشخصات نفر اول ثبت میشه میپرسه آیا فرد جدید میخواهید اضافه کنید که شما بایستی بله بزنید ومشخصات فرد دوم رو وارد کرده و الی آخر... در انتها اگر اون مشکل معمول در ثبت نام نداشته باشید و ثبت نام به انتها یعنی مرحله دستورالعملها برسه برای هر کدام از افراد دو صفحه تاییدیه نهایی میده که صفحه دوم شامل بارکده
(2016-08-21 ساعت 23:16)محمد کامیاب مهر نوشته:(2016-08-11 ساعت 12:14)Pargosha نوشته:با سلام من تو سایت csc ارمنستان ثبت نام کردم و قسمت چاپ دستورالعمل رو پرینت گرفتم ولی من برگه دومی ندیدم برای پرینت گرفتن و ضمنا من تمام افراد کیس را بصورت گروهی ثبت نام کردم و برای کل افراد کیس فقط یک پرینت گرفتم. این اشکال داره یا صحیح هست لطفا راهنمایی بفرمایید وقتم خیلییییییییییییییی کمهههههههههههههههه.با تشکر از شما(2016-08-10 ساعت 12:19)ahfpca نوشته: درود بر شما و سپاسسلام دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون ثبت برای چاپ فیش csc رو انجام دادم منتظریم که در شادی دریافت ویزاهاتون ما رو هم سهیم کنین آمین
از قول من به دوستتان هم تبریک بگید.
بله ایشون طبق مراحلی که در فایل گفته شده باید حتمن چاپ فیش پستی csc رو انجام بده وگرنه اداره پست ازش مدارک رو تحویل نمیگیره.
برای هر پاسپورت ۲ برگ چاپ میشه.
توی برگ اول دستورالعمل ارسال مدارک به سفارت خطاب به مامور اداره پست نوشته شده و ذکر شده که این پروسه برای پست کننده رایگان هست و نباید پول بگیره.
برگه دوم همراه سایر مدارک داخل پاکت ارسالی گذاشته میشه و به سفارت ارسال میشه.
در ضمن - اینطور که تو فایل راهنما نوشته - یه برگهای هم بود که قبل از مصاحبه چاپ کردیم و فرستادیم، اون برگه رو اداره پست موقع پس دادن پاسپورتها میخواد که بهش نشون بدیم، این برگه رو هم اگه نداریدش میتونید تو همین سایت دوباره برید چاپش کنید و همراه داشته باشید.