کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند
(2010-08-29 ساعت 13:46)taraneh@mini نوشته:  سلام دوستان.لطفا این نکته رو در نظر داشته باشید که این بابا اصلا پستچی نیست و یکی از کارکنان ساده پست استSmile.اگه پستچی قابل اعتماد بود که بدون پول می یاورد نامه رو.ممنون از نظراتتون.

من نمی دونم شما کدوم پست رفتید که چنین برداشتی از پست چی پیدا کردید، اما باور کنید اکثر پستچی ها حس مسئولیت کافی نسبت به کارشون دارند، اگر هم انتقادی وجود داره به نظر من انتقاد از سیستم پستی باید باشه نه پستچی.
بعلاوه تا جایی که من پیگیری کردم اداره پست برای نامه ها اصلا جایی به عنوان انبار و آرشیو و ... نداره، فقط یک راه هم هست که شما بتونید نامه عادی رو سریعتر از پستچی بگیرید، اونم اینه که یه نفر رو استخدام کنید و تمام نامه هایی که هر روز می رسند رو تک تک کنترل کنه چون هر روز صدها نامه میاد و پخش میشه و واقعا نمیشه انتظار داشت که یه کارمند بخاطر 100 هزار تومان یا بیشتر هر روز ساعت 8 بیاد کلی نامه رو بگرده.
پس در کل به نظر من بهترین کار همون صحبت کردن با پستچی محل تونه که نامه رو چون عادی هست پشت در نندازه و شخصا بهتون تحویل بده و خیلی هم موضوع رو بزرگ نکنید.
تشکر کنندگان: User ، silia

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند - توسط alirezagh - 2010-08-29 ساعت 16:43

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان