2016-08-27 ساعت 08:42
(2016-08-25 ساعت 16:31)sina454 نوشته:جواب سوال شما ،خیر در(2016-08-25 ساعت 16:21)sina454 نوشته:(2016-08-25 ساعت 13:43)omid311 نوشته: 2016-08-18 ساعت 09:58سلام دوست عزیز منم گروهf4هستم سال 2006 و اینو بگم حدودن 3سال دیگه باید تحمل کنی تا دعوت به مصاحبه بشی و نظر من این درکنگره f4بمون وانصراف نده چون زمان زیادی نمونده واگه ویزا بولتین زوتر بر جلو کارمون زودتر درست میشه
سلام به تمام اعضای گروه به اميد روزی که همه به آرزوهای دلشون برسن
من چندتا سوال داشتم ممنون ميشم من رو راهنمايی کنيد.
گروه من F4# 8 APR 2006 هست که سال 2009 يه نامه امد که شماره کيس و سفارتABD رو مشخص کرده بود بعد از اون من ديگه نامه ای دريافت نکردم. حالا من بايد نامه ای دريافت کنم بعد از سال 2009؟یا با NVC تماس بگيرم ؟ (اگه شماره تماس داره به من بديد) و اينکه سال 2013 از طريق مادرم اقدام کردم که پارسال نامه من امد که شماره کيس و سفارت امده بود. اين امکان رو داره که چند سالی که توی نوبت بودم از طريقF4 کيس من از طريق مادرم زوتر انجام بشه؟من مجرد هستم اگه ازدواج کنم احتمال داره کيسF4 باطل بشه؟ از کاليفرنيا اقدام کردم چون واقعا ديگه از اين وضعيت خسته شدم . اگه بگن 2 سال ديگه ويزا ميدن ادم ميدونه که داره چکار ميکنه. سوالم اخرم اين بود که قبل نوبت سفارت ميگن حدود 1 سال بايد نامه نگاری انجام بشه؟ ممنون هستم از تک تک دوستان که متن من رو می خونن و من رو راهنمايی ميکنن ممنون هستم
سلام دوست عزیز، اتفاقا سوال شما رو یه نفر در شبکه از دکتر کاملی پرسید و ایشون جواب دادند هردو کیس رو نگهدارید و هر کدوم زودتر کارنت شدید اقدام کنید، چون سرعت پیشرفت ویزا بولتن غیر قابل پیش بینیه حتی برای چند ماه زودتر کارنت شدن ارزشش رو داره ۲ تا کیس داشته باشید ؛.من امیدوارم سال ۲۰۱۷ سال پر از برکت با پیشرفت معجزه اسا برای همه گروه ها باشه و همه خیلی زود کارنت بشیم انشالله.
شاد و موفق باشید
کیس f4 حتی اگر ازدواج کنید مشکلی پیش نمیاد چون برای خواهر و برادران هست و ربطی به مجرد و متأهل بودن نداره ،ولی از طریق مادر بعد از ازدواج کیس باطل میشه چون اولین شرطش مجرد بودن است جواب سوال بعدی شما هیچ نامه ای دیگه ای تا نزدیک کارنت شدن دریافت نمیکنید فقط باید پیگیر وضعیت کیس ها در ویزا بولتن باشید
جواب سوال دیگه تون کیس ها به هم ربطی ندارن و کاملا مستقل هستند و باعث پیشرفت یا پسرفت همدیگه نمیشن
[/quote]
سلام آقا اميد مرسی از راهنمايی تون اميدوارم که زودتر درست بشه
ممنون