(2016-08-27 ساعت 03:46)Nooshin1361 نوشته:(2016-08-25 ساعت 19:36)mulan1979 نوشته: سلام دوستان. داشتم الان یک مطلبی رو میخوندم را جع به پروسه ap. نوشته شده بود که از قبل از مصاحبه خود افیسر میدونه که باید به شما ویزا بده یا اینکه شما وارد پروسه administrative processes میشید. معنی این جریان اینه که مضاحبه کشکه . یعنی اینکه اینقدر نگران جریان مصاحبه نباشید و فکر نکنید که عملکرد شما در مصاحبه و یا حتی نظر افیسر در مورد شما باعث شده است که بهتون ap خورده. قسمت غم انگیزتر ماجرا اینه که اگر مدرک دیگری هم از شما خواسته شده تا اون مدارک رو برای آنها ارسال نکنید پروسه ap اصلا شروع نمیشه. یعنی هر موفعی که مدارک روارسال کنید بعد از دوماه میتونید پیگیر جریان بشید که نتیجه چی شده . هر چند که در این سایت نوشته شده که با پیگیری هم اطلاعات بیشتری بهتون داده نمیشه و عملا بی نتیجه هست. تنها راهش صبر هست و همین.
این هم سایت رفرنس
http://mypathtocitizenship.com/my-visa-w...y-options/
باسلام دوست عزیز
راجع به ارسال نقص مدارک و بعد از اون شروع مرحله ap همسر من دیروز با nvc تماس داشتن و گفتن تا زمانی که کیس نامبر شما در سایت اعلام نشده مدارکی نفرستید.همزمان با کلیر شدن همراه با برگه آبی نقص مدارک رفع شده رو همراه خودتون ببرید و تحویل سفارت بدید.من نمیدونم این صحبت شما الان دقیقا چقدر صحت داره!ولی به من که استرس زیادی وارد کرده چون همینجوری سه ماه از مصاحبه من در ارمنستان گذشته.حتی ایمیل سفارت هم دقیقا صحبت های nvc بود.امیدوارم مطلبی که گفتید درست نباشه.و لازم شده هم من و هم بقیه دوستان بیشتر راجع بهش تحقیق کنیم.دوستان اگر کسی اطلاع دقیقی داره لطفا به اطلاع بقیه هم برسونید.ممنون از شما دوست عزیز
سلام دوستان. علت تحقیق من در اینترنت این بود که تقریبا ۲۰ روز بعد از انجام مصاحبه و اولین اپدیت، یک ایمیل از سفارت اومد که ازمون خواست یک مدرکی را برای انها ارسال کنیم.لازم به دکر است که در برگه ابی هیچ تیکی برای نقص مدرک نخورده بودیم. مساله اینه که اصلا قید نشده بود که ما پروسه apرو متوقف کردیم تا شما مدرک خواسته شده را بفرستید و یا اینکه ما کاری به این جریان نداریم و apداره انجام میشه. بهمین دلیل بود که من توی اینترنت نگاه کردم که ببینم جریان چیه چون کمی زمان میبره تا اون مدرک تهیه و ارسال بشه. خودم هم وقتی این مطلب رو خوندم شکه شدم. اما فعلا منتطرم تا مدرک خواسته شده اماده و برای انها ارسال بشه تا بعدش باهاشون در این مورد تماس بگیرم. راستش من هم علاقمندم که انها پروسه apرا شروع کرده باشن و منتظر مدرک خواسته شده نباشن.