2016-08-28 ساعت 13:51
دوستان به نظرتون بهترين زمان براى ايميل زدن به سفارت ابوظبي كى هست؟ من دو هفته پيش يك ايميل و هفته پيش يك ايميل ديگه زدم منتهى پاسخگو نبودن، پاسپورت پدرم ١٨ روز هست كه تو سفارته و ١٣ روز هست كه كلير شده ولى هنوز ويزاش صادر نشده.
به نظرتون بخوام واجع به اينكه هنوز ايشود نشدن بپرسم كدوم title از قسمت contact us رو انتخاب كنم؟ status of AP ? يا general status of case? يا other questions?
به نظرتون بخوام واجع به اينكه هنوز ايشود نشدن بپرسم كدوم title از قسمت contact us رو انتخاب كنم؟ status of AP ? يا general status of case? يا other questions?
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or). نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or). نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September