2016-08-31 ساعت 15:50
(2016-08-31 ساعت 00:16)hosseinslm نوشته:(2016-08-30 ساعت 23:48)Sor نوشته: سلام به همه ي دوستانم...من از روز ٩ اگست سايت ابوظبي اپديت شد و من براي مديكال مجدد اومدم دبي و امروز بلاخره بعد از حدودا ٧ ماه ويزامو گرفتم....حس خيلي خوبيه...انشالا كه همه اين لحظرو تجربه كنند...روزاي سختيه ولي خيلي زود تموم مي شه فقط ي كم صبر مي خواد...فقط مي خواستم اينو بگم كه توي سايت زده بود كه روزاي يكشنبه و سشنبه مراجعه كنيد ولي اون اژانسي كه منو برد ايوظبي بهم گفت كه دوشنبه هم مي توني بري...منم دوشنبه رفتم و در كمال ناباوري خانم افسير بسيار دعوام كرد:..آلبته حق داشت !فقط گفتم كه در جريان باشيد و دقيقا همون روزا بريد...من دوشنبه هفته پيش رفتم سفارت و امروز پاسپورتمو از پست ابوظبي تحويل گرفتم...ممنونم از همتون كه توي اين پروسه ي فرسايشي كنارم بودين و كلي اطلاعات مي داديد...انشالا به اميد خدا همه خيلي زود كلير مي شن و تبريك مي گم به كساني كه كلير شدند و تشكر ويژه از itex@ عزيز بخاطر ليست منتظران ...itex@ عزيز لطفا براي من در ليست ٩ اگست وارد كنيد...ممنون
مبارک باشه دوست عزیز.خوشحالم که مرحله آخردریافت ویزاتون با موفقیت انجام شد.امیدوارم سالهای خوشی رو در کنار همسرتون داشته باشید
ممنون از لطفتون...انشالا شما هم هر جا كه هستيد موفق باشيد