2016-09-03 ساعت 16:34
(2016-09-03 ساعت 16:15)a_cute65 نوشته:دوست عزیز تا جایی که من تو تایپیکهای سال قبل مطالعه کردم واکسن انفولانزا اخرین واکسن تزریقی باشه بهتره و حتی الاکان یک ماه نیم قبل از مصاحبه باشه(2016-09-03 ساعت 14:28)ekhveh نوشته:(2016-09-03 ساعت 11:32)Paniz888 نوشته: دوستان گلم
اگر واکسنی رو میزنید میشه لطف کنید بفرمائید کجا و چه قیمتی زدید
سپاس فراوان
هم سفر گرامی بسته به نوع بیمه و یا آزاد بودن قیمت واکسنها متفاوت هست
من بیمه کارمندی دارم و باتوجه به نزدیک بودن محل کارم به درمانگاه بهگر دو مرحله از واکسن هپاتیت و mmr رو اونجا تزریق کردم که قیمت هر مرحله از واکسن هپاتیت 8 تومن و mmr نیز 16 تومن بود. و واکسن یک مرحله td (سه گانه ) را با توجه باز به نزدیک بودن محل کارم به قسمت واکسیناسیون بیمارستان رسول اکرم رفتم و رایگان تزریق کردم . البته اشتباه کردم باید میپرسیدم که اون دو تا واکسن قبلی رو هم اونجا تزریق می کنن یا خیر که من یادم رفتم بپرسم شاید به درد دوستان میخورد . و الان در حال حاضر منتظر هستم نامم بیاد تا برم انفولانزارو هم بزنم و معطل واکسن ابله مرغان هستم زنگ زدم پاستور گفتن تو ایران نیست.حالا باید چی کار کرد با توجه به این که من سفارتم فعلا آنکارا هست .کسی راهنمایی داری بکنه
![]()
راستی این سایت پاستوره برای واکسنها گفتم شاید به درد دوستان بخوره http://fa.pasteur.ac.ir/pages.aspx?Id=1444
با سلام
زدن واکسن آنفلوانزا چه ربطی به گرفتن نامه دوم داره ؟
شما می بایست واکسن رو تزریق کنید
اینجانب اول شهریور ژانر جدید واکسن آنفلوانزا رو تزریق کردم
تعداد افراد خودم
رویت قبولی :3may
ارسال فرمها :30 may
کیس نامبر 2017AS000020xx
محل مصاحبه : انکاراتغيير توسط خود kcc به ابوظبي
نامه دوم : ١٤ اكتبر
تاريخ مصاحبه :٨ دسامبر
نتيجه مصاحبه :جانم AP
بقیه اش هم با خداااااااااااااا

رویت قبولی :3may