کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون، آزمایشها و سایر مسائل پزشکی
(2016-09-03 ساعت 16:15)a_cute65 نوشته:  
(2016-09-03 ساعت 14:28)ekhveh نوشته:  
(2016-09-03 ساعت 11:32)Paniz888 نوشته:  دوستان گلم
اگر واکسنی رو میزنید میشه لطف کنید بفرمائید کجا و چه قیمتی زدید
سپاس فراوان

هم سفر گرامی بسته به نوع بیمه و یا آزاد بودن قیمت واکسنها متفاوت هست
من بیمه کارمندی دارم و باتوجه به نزدیک بودن محل کارم به درمانگاه بهگر دو مرحله از واکسن هپاتیت و mmr رو اونجا تزریق کردم که قیمت هر مرحله از واکسن هپاتیت 8 تومن و mmr نیز 16 تومن بود. و واکسن یک مرحله td (سه گانه ) را با توجه باز به نزدیک بودن محل کارم به قسمت واکسیناسیون بیمارستان رسول اکرم رفتم و رایگان تزریق کردم . البته اشتباه کردم باید میپرسیدم که اون دو تا واکسن قبلی رو هم اونجا تزریق می کنن یا خیر که من یادم رفتم بپرسم شاید به درد دوستان میخورد . و الان در حال حاضر منتظر هستم نامم  بیاد تا برم انفولانزارو هم بزنم و معطل واکسن ابله مرغان هستم زنگ زدم پاستور گفتن تو ایران نیست  Sad .حالا باید چی کار کرد با توجه به این که من سفارتم فعلا آنکارا هست .کسی راهنمایی داری بکنه  Big Grin  
راستی این سایت پاستوره برای واکسنها گفتم شاید به درد دوستان بخوره    http://fa.pasteur.ac.ir/pages.aspx?Id=1444

با سلام
زدن واکسن آنفلوانزا چه ربطی به گرفتن نامه دوم داره ؟
شما می بایست واکسن رو تزریق کنید
اینجانب اول شهریور ژانر جدید واکسن آنفلوانزا رو تزریق کردم
دوست عزیز تا جایی که من تو تایپیکهای سال قبل مطالعه کردم واکسن انفولانزا اخرین واکسن تزریقی باشه بهتره و حتی الاکان یک ماه نیم قبل از مصاحبه باشه
تعداد افراد خودم  Big Grin
رویت قبولی :3may
ارسال فرمها :30 may
کیس نامبر 2017AS000020xx
محل مصاحبه : انکاراتغيير توسط خود kcc به ابوظبي

نامه دوم : ١٤ اكتبر
تاريخ مصاحبه :٨ دسامبر
نتيجه مصاحبه :جانم AP

بقیه اش هم با خداااااااااااااا  Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: واکسیناسیون، آزمایشها و سایر مسائل پزشکی - توسط ekhveh - 2016-09-03 ساعت 16:34
کارت واکسیناسیون بین المللی - توسط omid1313 - 2016-09-18 ساعت 16:25
RE: سایر موارد - توسط fallah - 2016-08-17 ساعت 03:17
RE: سایر موارد - توسط AbbasHTC - 2016-08-17 ساعت 21:57

کاربران در حال بازدید این موضوع: