2016-09-04 ساعت 13:10
(2016-09-03 ساعت 21:02)daniyal1351 نوشته:جناب شما خسته نشدید اینقد این موضوع رو کش میدید ؟(2016-08-29 ساعت 01:15)a_cute65 نوشته:دوستان عزبز حس وفاداری و معرفت شما قابل تقدیره ولی توجه به این موضوع هم بکنید که برخی از مدیران همین سایت یا از مدیران گروه های تلگرامی هستن یا از اعضای فعال این گروه ها . خود مدیران در این سایت تبلیغ گروه تلگرامی خودشونو می کنن و اگر کسی غیر خودی اینکارو بکنه حذفش می کنن یا بهش اخطار میدن که البته سایت خودشونه و قطعا حق دارن ولی در کل خواستم بگم فعالیت در اون گروه ها از اول توسط همین سایت ها اتفاق افتاد والا چجوری تونستن اعضای ۲۰۰_ ۳۰۰ نفر به بالا جمع کنن ، پس شما خودتونو زیاد ناراحت نکنید و عذاب وجدان نگیرید . اینم بگم تبادل اطلاعات در گروه ها خیلی بهتر و دوستانه تره جدا از تبلیغ فقط خواستم اطلاع رسانی کنم که دیگه در این سایت خبری نمیشه و شما هم بلاخره مجبور میشید عضو این گروه ها بشید چه بخواهید چه نخواهید ، در ضمن اگر خواستید با مدرک حرفامو ثابت می کنم .(2016-08-28 ساعت 15:19)ارزوامیررضا نوشته: به نظر من هم نباید با جدا شدن از اینجا ناسپاسی کنیم چون ناسپاسی میتونه اثر منفی روی کارمون داشته باشه چون شکر گذاری و سپاس باعث نعمت هست پس گروههای تلگرام رو حذف و اینجا باشید
با تشکر از شما
محبت دارید
به امید خدا
Case Number : AS000014$$
+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )
+ ارسال فرم : May 17
+ سفارت : ایروان
+ دریافت نامه دوم September 23 :
+ تاریخ مصاحبه November :
+ نتیجه مصاحبه : AP
Case Number : AS000014$$
+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )