کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون، آزمایشها و سایر مسائل پزشکی
(2016-09-21 ساعت 08:00)nice نوشته:  ممنون از پاسختون.
سوال دیگه اینکه کسی میدونه هزینه واکسن هپاتیت در دبی چقدره؟
( من ایران نیستم تیتر انتی بادی انجام دادم و لازمه که دوباره واکسن هپاتیت بزنم اینجا برای نوبت اول (و نوبت دوم و سوم) باید خودم هر دفعه $70 بپردازم و از داروخانه بخرم و در هر صورت باید هزینه بدم.)
در ضمن میخوام تا یکماه قبل از مدیکال که در دبی انجام خواهم داد هیچ واکسنی نزنم که نتیجه ازمایشات خونی که در NMC انجام میشه را تغییر نده...
دکترم هم میگه نمیشه نوبت 2 هپاتیت رو وقفه بندازی و باید سر یکماه تزریق کنی!
خواستم ببینم که میشه فعلا واکسن نزنم و برم همون دبی نوبت اول رو تزریق کنم؟ خصوصا اگر هزینه از $70 بیشتر نباشه که بهتر هم هست.

سوال دیگه اینکه ایا باید واکسن هپاتیت A رو هم بزنیم؟
در ارتیاط با سوال اولتون بنده اطلاعاتی ندارم ولی اگر زبانتن خوب هست شاید با سرچ درگوگل بتونید به نتیجه برسید .
تا جایی که من میدونم دوست عزیز واکسنها رو باید کامل کنید و اکتفا نکنید فقط به مرحله اول هپاتیت چون هپاتیت سه مرحله هست و زمان بر هست و همچنین واکسن mr tdو اگر سنتون شامل حالتون میشه منژیت رو نیز باید تزریق کنید قربان .
برای گرفتن اطلاعات بهتر و راهنمایی بیشتر بهتون پیشنهاد میکنم که حتما تایپیکهای سال قبل و حتی این فروم از ابتدا بخونید شاید به جواب سوالتون برسید قربان .
تعداد افراد خودم  Big Grin
رویت قبولی :3may
ارسال فرمها :30 may
کیس نامبر 2017AS000020xx
محل مصاحبه : انکاراتغيير توسط خود kcc به ابوظبي

نامه دوم : ١٤ اكتبر
تاريخ مصاحبه :٨ دسامبر
نتيجه مصاحبه :جانم AP

بقیه اش هم با خداااااااااااااا  Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، soruosh ، amir89

پیام‌های این موضوع
کارت واکسیناسیون بین المللی - توسط omid1313 - 2016-09-18 ساعت 16:25
RE: واکسیناسیون، آزمایشها و سایر مسائل پزشکی - توسط ekhveh - 2016-09-21 ساعت 09:00
RE: سایر موارد - توسط fallah - 2016-08-17 ساعت 03:17
RE: سایر موارد - توسط AbbasHTC - 2016-08-17 ساعت 21:57

کاربران در حال بازدید این موضوع: