2016-09-23 ساعت 00:14
(2016-09-23 ساعت 00:00)mani_badb0y نوشته: از دوستان جدیدا کسی دوخطی یا or نشده مخصوصا آنکارا ؟؟؟آره دقیقاً... گل گفتی
خداییش آدم عصبی میشه از دست اینا با این کاراشون نه به اینکه یکی لاتاری که هم س ر ب ا ز ی س پ ا ه بوده هم کار دولتی داشته بعد 4 ماه کلیر میشه و ویزا میدن بعد ما ازدواجی ها که زندگیمون رو هواست و اینقدر اذیت میکنند و طولش میدن
نمونش خود من نه کار دولتی داشتم و نه خدمتم حساس بوده و نه مدرک عالیه دارم چرا باید این همه معطل بشم
این همه کیس های متفرقه رو زود کلیر میکنن و ویزا میدن. به ما ازدواجی ها که میرسه حساس میشن و دقیق که نکنه طرف خ ر ا ب ک ا ر ه
انگار نه انگار ما آدمیم ...
مخصوصاً این لاتاری ها!! آخه بر چه اساسی باید اولویت با اونا باشه تو این مقطع؟! ( نگین قانونه و محدودیت زمانی دارن و این حرفا! نقد من دقیقاً به همین قانون و رواله!)
اصلاً به کی بر می خوره یه سال لاتاری برگزار نکنن! دو سال اصلاً ! به کی بر می خوره؟!! اما کار ما یه روزم عقب بیوفته به خیلی ها بر می خوره! خودمون، همسر تنها تو غربت مون، خانواده، دوست،شغل، درآمد و... !!
حالا جالبه یکی از دوستان می گفت لاتاری ها سلکتیو هستن و اکثراً نابغه ن و دولت حساب کتاب میکنه اینا رو انتخاب میکنه!! والا من اونقدر پرت و پلا تو این قشر دیدم که حد نداره! برنخوره به کسی اکثراً نرمال هستن مثل ما. ولی اینکه مزیت خاصی دارن رو من ندیدم!! از همه نظر هم بررسی کردم.
بگذریم. قوانین شون کهنه و پوسیده س تو این زمینه و اصلاحش هم واسه هیچ دولتی تو اولویت نیست. اونقدر سمن دارن که این پیشش یاسمنه !!
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر