2016-09-24 ساعت 11:49
(2016-09-24 ساعت 03:34)Nooshin1361 نوشته:(2016-09-24 ساعت 00:28)bhb32 نوشته:دوست عزیز برگه آبی رو به دقت مطالعه کنید جواب سوالتون توی اون برگه هست.منم نقص مدارکم مربوط به اسپانسرم بوده و الان که چهار ماه از مصاحبه ام گذشته و هنوز کلیر و حتی آپدیت نداشتم در صورتی که نقص مدارکم سه ماهه که آماده هستن.ولی گفتن چون مرحله اداری رو باید طی کنم تا زمان کلیر شدن هیچ مدرکی رو نباید بفرستم.درهرحال شما باید به سفارت ایمیل بزنید و من نمیدونم توی اون برگه آبی اصلا برای شما مراحل اداری تیک خورده یا نه.(2016-09-23 ساعت 20:03)Nooshin1361 نوشته: دوستان عزیز این شرایطی که گفتم برای کسانی هستش که مراحل اداری یا کلرینس شامل حالشون شده و باید صبر کنن تا کیسشون اعلام بشه و بعد به سفارت مراجعه کنن.ولی اگر فقط نقص مدرک داشته باشن به محض تکمیل مدارک میتونن در روزهایی که گفتم به سفارت مراجعه کنن.و تا یکسال وقت دارن که مدارک رو برای سفارت بفرستن و اگر نتونستن توی یکسال مدارک رو فراهم کنن کیسشون برای همیشه ملغی و باطل میشه.دوستان توجه کنید که هرکیسی شرایطه خاص مربوط به خودش رو داره پس لطفا دقت کنید و استرس بی دلیل از صحبتهای من یا بعضی از دوستان که مربوط به کیس خودشون هست به خودتون راه ندید.باتشکر و به امید روزهای قشنگ در آینده.
الان ٧٥ روز هست كه از مصاحبم مي گذره و كيسم هنوز كلير نشده
من چون نقص مداركم مربوط به اسپانسر و داميسل بود ميگم زود تر بفرستم
وقتي كلير شدم بخوام همه اينارو با پاسپورت بفرستم دوباره ميخوان مدارك ناقص رو چك كنن و يه مدتي
الاف كنن ادمو.
يني اگر من بعد از اينكه كيسم اومد تو سايت و همراه پاسپورتم مدرك به اين مهمي مثل فرم هاي اسپانسري رو ارسال كنم
اينا دو سه روزه واسه من ويزا صادر ميكنن؟؟
نمي گن ما بايد صحت فرم ها رو بررسي كنيم؟؟؟
بله براي من هم مراحل اداري تيك خورده
من زياد به توصيه هاي اينا اعتقادي ندارم چون ديگه فهميدم اگر طبق دستورالعمل هاشون
پيش برم حسابي علاف ميشم
به هر حال من شنيده بودم بچه هاي همينجا قبل از اينكه
كلير بشن مدارك ناقص رو فرستادن سفارت و كارشون انجام شده
خواهشن دوستاني كه اين كار رو كردن
يني قبل از كلير شدن تو سايت مدارك ناقصشون رو ارسال كردن راهنماييمون كنن
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي
دوخطي: 15 دسامبر 2017
او آر: 18 دسامبر 2017
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018