2016-09-25 ساعت 19:11
(2016-02-18 ساعت 16:45)Amir.AA نوشته: یادگیری زبان بیشتر از همه به میزان علاقه و وقتی که میذارید بستگی داره. برای یادگیری زبان شما باید روی مهارت های چندگانه بصورت همزمان کار کنید. توصیه من اینه برای تقویت مکالمه که فعلا از همه مهمتره، زیاد خودتون رو درگیر گرامر نکنید. به قول یکی از اساتید بنده، آمریکایی ها به ما میگن Grammarian People !! . البته یادگیری الزامات اولیه ی گرامری مثل ترتیب کلمات در جمله و یا زمان های مختلف فعل جزو الزاماته که اصلا هم سخت نیست و پیشنهاد من اینه بصورت کاربردی هر چیزی رو یاد بگیرید. در مرحله بعد، مهمترین چیز برای خوب صحبت کردن، در درجه اول تقویت دامنه ی لغات هستش، مهمترین اصل هم این هستش که لغات رو توی جمله و باز هم بصورت کاربردی و هدفمند یاد بگیرید. کتاب های 504 و 1100 میتونن در این زمینه بهتون کمک کنند. حتما از این کتاب ها به صورت کمکی استفاده کنید و بعضا لغت های کم کاربردتر رو Skip کنید. ولی توصیه ی من به شخصه، کتاب های Oxford word skills هستن که در سه سطح Basic , Elementary , Advanced هستن و هدفشون یادگیری لغات بصورت موضوعی و کاملا هدفمند هست.
برای تقویت مهارت شنیداری، بهترین کار گوش دادن مستمر به مکالمات انگلیسی تا حدی که گوشتون به این مکالمات عادت کنه و براتون غریبه نباشه. شبکه هایی مثل BBC و VOA علاوه بر گوش دادن به فایل های صوتی میتونند خیلی مفید باشند. توصیه میکنم فقط روی اکسنت امریکن یا لهجه آمریکایی تمرکز کنید. سری کتاب های Tactics For Listening هم بسیار مفید و هدفمند هستند.
برای مهارت های خواندن و نوشتن هم میتونید از سری کتاب های کمبریج استفاده کنید. ولی این دو مهارت به مرور و در گذر زمان شکل میگیره و مثل بچه ای که در بدو تولد، ابتدا فقط گوش میده و سپس شروع به صحبت کردن میکنه و بعد از چند سال روی مهارت خواندن و نوشتنش کار میشه، این ترتیب یک روال بدیهی هستش.
پس اول یادگیری نکات پایه ی گرامری در کنار یادگیری لغت بصورت هدفمند، و همزمان تقویت مهارت گفتاری و شنیداری. فراموش نشه که باید همه ی این مهارت ها بصورت موازی تقویت بشه.
ببخشید اگر سرتون رو درد آوردم. البته دوستان همه استاد هستند و من فقط تجربه ی شخصی خودم رو با شما به اشتراک گذاشتم. موفق باشید
سلام.من دنبال کسانی هستم گه مدخوان اینگلیسی بخونن.سطح متوسط به بالا درشرق تهران باهم بخونیم.پیام خصوصی بدهید.فقط سطح بالا ایلتز ویا مدیکال speaking