2016-09-26 ساعت 16:38
(2016-09-25 ساعت 14:42)Saeed rezaee نوشته:mesle enke vaccination faghat 6 mah etebar dare az nazare sefarat, agar eshtebah migam lotfan doostan eslah konan.(2016-08-11 ساعت 23:59)Pargosha نوشته: سلام دوستان عزیز من امروز رفتم پاستور تجریش چون هم پاسپورت جدید گرفتم و هم مدیکالم اعتبارش داره تموم میشه برگه ای که دکتر سفارت به من داده بود رو با پاسپورت بردم و پزشک شماره جدید پاس رو وارد کارت کرد و واکسن هایی که قبلن زده بودم از روی همون برگه ای که دکتر اونگان داده بود. هزینه صدور کارت
واکسیناسیون شد 99 تومن بعدش یه واکسن آنفولانزا
زد که شد 30 تومن . دوستانی که پاس جدید میگیرن قبل
از کلیر شدن باید برن پاستور تجریش یا هلال احمر در هر
شهری که هستن و کارت جدید واکسیناسیون رو دریافت
کنن و دوستانی که کلیر میشن و مدیکالشون منقضی شده اول باید مراجعه کنن پاستور ویا هلال احمر تا پزشک
چک بکنه و شاید واکسنی هم نیاز باشه که بهتون بزنه پزشک گفت تو آنکارا واکسنا گرونه اینجا میزنیم که ارزونتره و میدونست که دکتر اونگان یه واکسن الکی خواهد زد و طبق گفته بچه ها یه 300 دلاری باید برا مدیکال مجدد هزینه کنیم
ببخشید منظور شما اینه که من که دوسال پیش کارت زرد از پاستور گرفتم برای مدیکال مجدد در دبی باید قبلش برم پاستوروکارت جدید بگیرم؟ کارت قبلی مورد تایید نیست؟
K1
ارسال مدارک: Jul. 2016
اپروو: Oct.
کیس نامبر: Nov.
مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا
ورود به امریکا: March 2017.
ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017.
انگشت نگاری: May 2017
مصاحبه: July 2017
دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه
ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019
گرین کارت دائم : May 2020
ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020
مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020
ارسال مدارک: Jul. 2016
اپروو: Oct.
کیس نامبر: Nov.
مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا
ورود به امریکا: March 2017.
ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017.
انگشت نگاری: May 2017
مصاحبه: July 2017
دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه
ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019
گرین کارت دائم : May 2020
ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020
مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020