2016-09-27 ساعت 20:52
(2016-09-27 ساعت 15:30)algh90 نوشته: من از سال 2013 دارم مهاجرسرا را مطالعه میکنم... چندسالی هست که لاتاری ثبت نام میکنم ولی هنوز برنده نشدم..برای همین از روش دیگری اقدام کرده ام و پرونده ام را ارسال کردم.. حالا جوابش چی میشه و اپرووال میشم میام اونجا..یا اینکه هیچی.... ولی خواستم مسایلی را اینجا بازگو کنم که شاید دوستانی که الان اونجا هستنو کمی پشیمان شدن از رفتن، شاید یادآوری شود.
من از کلاس اولم با سیستم آموزشی مشکل داشتم... من مدرسه دولتی میرفتم و تعداد دانش آموزان زیاد بود.. چون یجورایی با هر شخصی نمیتونم دوستی کنم حتی در همان دوران کودکی، و با افراد خاصی دوست میشدم..یجوارایی با بچه های زرنگ کلاس.. و در هر سال تحصیلی فقط با 1نفر قابلیت دوست شدن داشتم..دوست داشتم تمام وقت با همون ینفر باشم..این ویژگی شخصیتی منه خب......................
دوست عزیز کاملا باهاتون موافقم , متاسفانه سیستم بیمار رو , از این بهتر هم نمیشه ازش توقع داشت ! و ما چقدر دیر متوجه شدیم که اشکال از ما نیست ! من هم هیچوقت جرات نمیکردم اتفاقاتی که تو مدرسه برام میوفته رو , تو خونه عنوان کنم , چون از نظر خانواده هم حق با مدرسه بود همیشه .من هم از بچگی همیشه احساس غریبگی داشتم و حس میکردم به جای دیگه تعلق دارم , و همیشه حس میکردم من هیچ حقی اینجا ندارم و اجازه ندارم جوری که میخوام و دوست دارم زندگی کنم و اجازه ندارم درخواست متفاوت تری داشته باشم ! و " همینه که هست " ! و همین باعث شد که هرچی بزرگتر شدم , بیشتر خودم رو گم کردم و احساس افسردگی و پوچی داشتم و یک مدت طولانی زامبی وار زندگی کردم . فکر میکنم اکثریت ما با یک احساس گناه بیمورد بزرگ شدیم که همیشه سوهان روحمون بوده , جدا از سایر احساسات آزار دهنده دیگه که به عنوان یک دختر تو اون جامعه کذایی از بچگی یدک کشیدیم

CR1/IR1
ارسال مدارک April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا
: May 15th رسیدن مدارک به NVC
: June 19th تکمیل پرونده
Interview : Finally !
April11th 2016
مقصد : Oklahoma City
️ویزا یک ضرب