2016-10-01 ساعت 18:15
(2016-10-01 ساعت 17:52)daniyal1351 نوشته: سلام لطفا موارد زیر را بیشتر توضیح دهید:
((همینطور رشته تحصیلیم و بالا بودن مقطع آن و نوع شغلم که درمانیه و اشتباهی که در پر کردن فرم 260 کرده بودم در مورد تحصیلاتم با وجودیکه مدارک ارایه داده بودم ولی خود این مدارک نیاز به بررسی بیشتر برای تایید آن داشت .))
۱- رشته روانشناسی (کارشناسی ارشد-عمومی) (کارشناسی-بالینی) و مشاور در کلینیک مشاوره شغل حساسی به حساب میاد؟
۲- اگر در مرکز ترک اعتیاد مشاور باشن چی؟
۳- در ۲۶۰ چه اشتباهی کرده بودین؟
سپاس فراوان
ببینید من عرض کردم همه اینا حدسیاته و با توحه به تجربیات دیگر دوستان به این نتیجه رسیدم . هر کسی با توجه به موقعیتی که داره چه شغلی چه تحصیلی چه تاهل این وضعیت رو چه یکضرب چه دوره ap کوتاه چه طولانی ایجاد می کنه و نمیشه گفت که قطعیه ولی مواردی که شما هم ذکر کردید بله شامل ap میشه ولی ممکنه ظرف کمتر از شش ماه کلیر بشن ولی من به خاطر سفرهایی که داشتم این پروسه رو طولانی تر کرد . من در فرم اصلا فیلدهای مربوط به تحصیلات رو پر نکرده بودم ولی پرینت مربوط به اون قسمت رو به آفیسر دادم و ازم قبول کرد و حتی گفت مشکلی نیست . امیدوارم که برای دوست شما این پروسه ساده تر پیش بره .
[/quote]
نفر دوم کیس ما و خانوم بنده (کیس اصلی من هستم) روانشناس هستند در مرکز درمان سو مصرف مواد و ترک اعتیاد
من در فرم ۲۶۰ شغلشون رو روانشناس در کلینیک مشاوره ثبت کردم
حالا فکرم رو این موضوع خیلی مشغول کرده چون:
۱- ایشون مشاوره روانشناسی خانواده ازدواج و حتی کودکان را به مراجعین ارايه میدن
۲- به نظر شما قبل از قسم خوردن این رو به آفیسر بگیم؟ یا هیچی نگیم و بگیم کارشون ارايه مشاوره روانشناسی خانواده ازدواج و کودکان هست
۳- آیا واژه های ::سو مصرف مواد و ترک اعتیاد :: برای آفیسر شک و تردیدی به وجود میاره؟
۴- کلا نمیدونم چکار کنم !!! سفر خارجی هم نداشتیم
ممنون که وقت میذارین
کیس:2017AS42XX رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2 نظام وظیفه:معافیت سفارت: ایروان اولین ارسال: 28 می 2016 کارنت:10 ژانویه2017 نامه دوم:20 ژانویه2017 مصاحبه: 16مارچ 2017 نتیجه:AP اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری