2010-08-31 ساعت 15:40
(2010-08-31 ساعت 14:52)shery نوشته: بله جواب اینو بهم دادن
Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner
من راست گفتم آخه ، ازدواج کرده بودم اما وارد نشده بود تو شناسنامم...میل بزنم و توضیح بدم یا پست کنم واسشون مدارکمو؟؟؟
اصلا نمیدونم چه توضیحی بدم اونا عقد رسمی و غیر رسمی و می فهمم یعنی چی؟ من برای عقد غیر رسمی هم نامه دارم که به عقد دائم در اومدیم...اون موقع می خواستم تو شناسنامم وارد نشه چون می خواستیم پذیرش دانشگاهی بگیریم و مجردی راحتتر ویزا میدادن...
لازم نیست بگی صیغه بودیم بگید موقع شرکت تو لاتاری نامزد بودیم هم میل کن هم با پست پیشتاز براشون پست کن...هر کاری که میتونید بکنید که رد نشید. جوابی که گرفتی خوبه ولی کافی نیست با فرمت زیر براشون میل بده تا جوابی که من و برخی از دوستان گرفتیم رو بگیری:
To whom it may concern:
Dear Sir/Madam
I have mailed the complete forms to the Kentucky Consular Center on ..../../2010 .Could please kindly let me know about the status of the process?
Yours Faithfully
جواب:
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of October below 9,000. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .