2010-08-31 ساعت 17:10
لیست را که نگاه می کردم نمی دونم چرا ولی با توجه و مقایسه با شرایط خودم (تقریبا 104 روز انتظار)
احساس کردم که بزودی شاید طی دو لیست آینده تعداد زیادی از بچه ها از جمله سام - آیدین و رسول
کلیر بشوند.
من زیاد با علم تمرکز و انرژی و ماورا الطبیه آشنا نیستم. ولی بعضی از مواقع خیلی جواب داده.
بیایید برای این جمعه تمام انرزی هایمان را جمع کنیم و روی کلیر شدن بچه ها مخصو صا آنهایی که بالای دو ماه است
که منتظر هستند تمرکز کنیم (با هر روشی که بلدیم) حتی از بزرگان خانواده هم کمک بخواهیم و بگیم دعا کنند.
من به دعای مادر ها اعتقاد عجیبی دارم.
به هر روی یک تابع ضربه یا ایمپالس درست و حسابی به لیست جدید بزنیم (هم آنکارا و هم ابوظبی) ببینیم چی می شود.
پس قرار ما همه با هم برای ساعت 1بعد از ظهر جمعه آماده باشید درست سر ساعت انرژی هایمان را رها میکنیم.(بازم میگم به هر روشی که بلد هستید)
شاید جواب داد اما اگه بشه چی میشه....
مطالعه مطالب نوشته شده در لینک زیر خالی از لطف نیست:
http://www.raze4fasl.com/4fasl/help_moraghebe
احساس کردم که بزودی شاید طی دو لیست آینده تعداد زیادی از بچه ها از جمله سام - آیدین و رسول
کلیر بشوند.
من زیاد با علم تمرکز و انرژی و ماورا الطبیه آشنا نیستم. ولی بعضی از مواقع خیلی جواب داده.
بیایید برای این جمعه تمام انرزی هایمان را جمع کنیم و روی کلیر شدن بچه ها مخصو صا آنهایی که بالای دو ماه است
که منتظر هستند تمرکز کنیم (با هر روشی که بلدیم) حتی از بزرگان خانواده هم کمک بخواهیم و بگیم دعا کنند.
من به دعای مادر ها اعتقاد عجیبی دارم.
به هر روی یک تابع ضربه یا ایمپالس درست و حسابی به لیست جدید بزنیم (هم آنکارا و هم ابوظبی) ببینیم چی می شود.
پس قرار ما همه با هم برای ساعت 1بعد از ظهر جمعه آماده باشید درست سر ساعت انرژی هایمان را رها میکنیم.(بازم میگم به هر روشی که بلد هستید)
شاید جواب داد اما اگه بشه چی میشه....
مطالعه مطالب نوشته شده در لینک زیر خالی از لطف نیست:
http://www.raze4fasl.com/4fasl/help_moraghebe
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010