کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
(2016-10-04 ساعت 21:17)m64kh نوشته:  
(2016-10-04 ساعت 21:11)behbod نوشته:  دوستان من به یه مشکلی خوردم وقتی ثبت نام کردم کانفیرمیشن نامبر بهم نداد و بجاش این پیغام رو داده
اولین باره تو ثبت نام چنین مشکلی پیش میاد برام
Please do not leave this page until you receive a confirmation number. Your confirmation number is proof that your entry has been successfully submitted. You must retain your confirmation number in order to check your status in May.

If you do not receive a confirmation number, your entry was not successful and you must re-submit your information. Re-submission will not be counted as a duplicate entry if you did not receive a confirmation number.

Your submission is currently in the process of being submitted. To retrieve your confirmation page, please click the "Check Submission" button below.

الانم هرچی check submission میزنم صفحه رفرش میشه و چیزی نمیاد
چه کنم به نظرتون؟

عجله نکن.
الان که وقت هست بذار یکم بمونه. دوباره چک سابمیشن رو بزن.

حدود 5 دقیقه صبر کردم و 4-5 بار هم دکمه رو زدم ولی توفیقی حاصل نشد و مجبور شدم دوباره ثبت نام کنم
حالا اینکه سیستمشون برای خودش کانفرمیشن نامبر صادر کرده باشه و من ندیده باشم دیگه خدا میدونه
امیدوارم دوباره حساب نکرده باشه و از قرعه کشی حذف نشم
ولی خدایی از آمریکا بعیده چنین سایت و سیستم ضعیفی داشته باشه.
يك روز بر گونه ي اين مملكت يك بوسه
و بالاي سرش يك يادداشت مي گذارم
و مي روم:
"‌‌‌ آنچنان زيبا خوابيده اي كه دلم نيامد بيدارت كنم ‎... "
تشکر کنندگان: j@vad ، m64kh ، ghasoo ، jsmlz

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام - توسط behbod - 2016-10-04 ساعت 21:38

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان