کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
(2016-10-06 ساعت 16:57)?!Seattle نوشته:  
نقل قول:ضمنا، ثبت نام شما جای کسی رو اشغال نمی‌کنه. این موضوع بارها مطرح شده و هنوز هم این اشتباه رایجه. تعداد برنده‌ها خیلی بیشتر از ویزاهاست(تقریبا دو برابر). در نتیجه کسانی که رد می‌شن جاشون رو اون بالایی‌ها پر می‌کنن(یا کسایی که پرونده‌شون چند نفره است).
اینکه کسی نیاز داره به رفتن یا اطلاعات بیشتری در مورد لاتاری داره یا چند ساله داره ثبت نام می‌کنه، یا الان آمریکاست و می‌خواد تغییر وضعیت بده و یا هر چیز دیگه، هیچ اولویتی و حقی ایجاد نمی‌کنه حتا به لحاظ اخلاقی.

این حرف شما قابل قبول نیست .  فرض می کنیم کلا  10 نفر ویزا می گیرن . طبق فرمایش شما دو برابر ظرفیت اعلام برنده می شه  20 نفر

حالا من که شرایط کامل رو برای رفتن دارم  با 100 نفر دیگه که همه شرایط رو دارن وارد قرعه کشی می شم . خیلی ساده و طبق فرمول ریاضی احتمال ( امیدوارم که روی این موضوع توافق داشته باشیم که این فقط یه قضیه ریاضی اونم اسمش احتماله نه اینکه شانس و ...) من 20 درصد احتمال داره اسمم در بیاد و به مصاحبه برسم و در نهایت  جزو نفرات موفق باشم. ( حالا این 20 درصد خودش بر اساس کیس نامبر و زمان مصاحبه و ... درصد احتمال موفقیت شون فرق می کنه و در نهایت 50درصد موفق می شن یعنی همون 10 نفر)

حالا شما 10000 نفر رو وارد قرعه کشی می کنید . احتمال برنده شدن اون 100 نفر چقدر می شه؟

بحث بر سر اینه که اون جایگاه های موجود باید توسط چه کسانی پر بشه( کل 20 نفر) در واقع اون بالایی ها و یا همین هایی که هستن  

با روش 10000 نفر اتفاقی که می افته خیلی ساده هست. همین چیزی که الان میبینی. هنوز نرسیده به اونور غم غربت و ندونستن زبان  و ..
نقل قول:آقا آمریکا که می گفتن این بود . اینجا که مثل دهات می مونه . پس کی به حسابمون پول می ریزن.
برگردیم اینجا افسرده شدیم. حق ما این بود بیایم از شانسمون استفاده کنیم. ما ایران واسه خودمون کار داشتیم خونه داشتیم حالا اینجا باید از صفر شروع کنم؟

حرف من این نیست که اکبر آقا بقال حق نداره بخاطر شغلش یا سنش شرکت کنه . حرف من اینه که اکبر آقایی که بیشترین مسیری که تو زندگیش رفته تا شاه عبدالعظیم بوده . بیشترین مدتی که از خانوادش دور بوده 3 روز بوده . بالاترین سطح زبانش دونستن A و B و C هستش نه پولی داره که اونجا باهاش ریسک کنه نه فن و علم و دانشی داره که اونجا  کسب درآمد کنه نباید و نباید در این قرعه کشی شرکت کنه و حق اون 100 نفر رو که کمترین حقشون حداقل قرار گرفتن در اون 20 درصد هست رو نابود کنه.
چیزی که احتیاج هست شعوره نه شانس. حتما امضا من رو بخونین .

یک نکته رو صحیح می‌فرمایید:
«بحث بر سر اینه که اون جایگاه های موجود باید توسط چه کسانی پر بشه»

این باید رو شما تعیین نمی‌کنی. این باید رو من تعیین نمی‌کنم. این رو خود قانون ایالات متحده تعیین کرده و شرایطش رو اعلام کرده. هر کس شرایط رو داره می‌تونه(حق داره) توی قرعه‌کشی شرکت کنه. و ثبت نام کردن توی قرعه‌کشی جلوی ثبت نام بقیه رو نمی‌گیره.

اینکه ثبت نام من یا شما باعث می‌شه احتمال قبولی اونی که در به در دنبال رفتن به امریکاست کاهش پیدا کنه، حق این فرد رو ضایع نمی‌کنه. چون حق واجدین شرایط(شرایط قانونی) فقط همین قدره که توی قرعه‌کشی شرکت کنن، نه بیشتر. اون فرد به همون اندازه محقه که من و شما. شرایط فرد، نیازش، دانش‌اش، تجربه‌اش، سوادش، تمایل‌اش به زندگی توی ایالات متحده، آشناهاش و بقیه موارد هیچ اولویتی برای اون فرد ایجاد نمی‌کنه (اصل مطلب من همینه). مشکل اینه که بعضی‌ها فکر می‌کنن به خاطر دونستن زبان یا داشتن آشنا اون ور آب و چند سال درگیر لاتاری بودن و یا هر چیز دیگری به بقیه اولویت دارن. این حس «محق بودن» باعث این بحث‌ها می‌شه.

اگه همین اکبر آقای بقال مثال شما که فکر می‌کنه برسه ایالات متحده براش فرش قرمز پهن می‌کنن و ماهیانه مستمری براش می‌ریزن و برای کار میان دنبالش و می‌ذارنش مدیر و خونه و ماشین قسطی بهش می‌دن و می تونه هر شیش ماه بره یک حاضری بزنه و بیاد (به عبارتی یعنی عدم آگاهی از مقوله مهاجرت)، حتا اگه شرکت کنه و برنده بشه و مصاحبه هم قبول بشه و ویزا هم بگیره و گرین کارتش صادر بشه و برگرده و دیگه هیچ وقت به ایالات متحده نره، هیچ حقی از هیچ کسی ضایع نکرده. چون حق واجدین شرایط فقط در همین حده که توی قرعه‌کشی ثبت نام کنن و اکبر آقای بقال با ثبت نامش جلوی ثبت نام کسی رو نگرفته.

اینکه کسی واقعا نمی‌خواد بره و بیاد ثبت نام کنه کار عاقلانه‌ای نکرده. نه به لحاظ اینکه حق دیگران رو ضایع می‌کنه، به خاطر اینکه خودش رو علاف می‌کنه. وقتی نمی‌خوای بری، چرا خودتو به خرج و عذاب بندازی؟ چرا بخوای خودت رو درگیر ثبت نام و کارهای اداری و استرس و بالا پایین رفتن‌های بیهوده کنی؟

یک موضوع دیگه هم هست: این کسایی که منظور شما هستن و همین جوری الله بختکی ثبت نام می‌کنن و هیچ اطلاعاتی ندارن، معمولا توی فروم هم نمیان که این مطالب رو بخونن تا بخوان بهش فکر کنن و متقاعد بشن که حالا که نمی‌رم چرا ثبت نام کنم. اونا در هر حال هستن و ثبت نام می‌کنن. وقتی شیش هفت ماه از اعلام نتایج گذشت تازه سر و کله‌شون پیدا می‌شه که قضیه چیه؟ من کجام، تو کی هستی، این بچه رو ...(!)
Big Grin
«هی فلانی! زندگی شاید همین باشد»
تشکر کنندگان: jsmlz

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام - توسط m64kh - 2016-10-06 ساعت 17:59

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان