2016-10-10 ساعت 00:56
(2016-10-08 ساعت 22:07)Sbadvi نوشته:(2016-10-06 ساعت 08:46)vchip نوشته: سلام
من وجه گرین کارت رو پرداخت کردم و رسید هم دارم .الان 28 روز گذشته وقتی اینجا رو چک میکنم https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do این ارور رو میده :
User-Defined Error
من اکانت هم باز کردم . آبا این ارور عادی است ؟ کسی هست که این ارور رو داشته باشه؟
ممنون
سلام مال من هم از روزي كه وارد شدم همين ارور رو ميده نمي دونم چي كار بايد كرد
سلام خدمت شما
نگران نباشید به محض اینکه گرین کارتتون آماده بشه و براتون پست کنند وضعیتتون توی سایت آپدیت میشه و میتونید گرین کارتتون رو از سایت پست TRACK کنید .
معمولا بین 45 تا 60 روز از تاریخ ورود زمان میبره .
موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود

آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود