کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
(2016-10-10 ساعت 02:45)hs6467 نوشته:  
(2016-10-09 ساعت 21:26)?!Seattle نوشته:  [quote='hs6467' pid='727202' dateline='1475964394']
سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر

سفارت از چه طریقی تمکن مالی ازما میخواد؟ پرینت ترجمه شده حساب بانکی میخواد؟

بعد، این مبلغ حداقل باید برای من و خانومم و فرزند سه سالم چقدر باشه؟

یه سوالی، اینا چقدر به دردم میخورن در آمریکا:

( من شغلم آی تی هست و از کدنویسی سایت تا انیمیشن و طراحی و کدنویسی بازی های آنلاین و سه بعدی و دوبعدی و ... هست)

پول نقد در حساب بانکی داشته باشید و نامه تمکن از بانک بگیرید و اگر نتونستید میتونید سند ملک رو هم ترجمه کنید و بعنوان تمکن ارائه بدید ولی اولویت با نامه تمکن بانکی هستش .
برای یک نفر حدود بیست هزار دلار و به ازای هر نفر که به کیس اضافه میشه حدود پنج هزار دلار ‎‎

در باره شغل اول بهتره تحقیق کنید در کدوم ایالتها شغل شما خواستار زیادی داره و در تاپیک مربوط به اون ایالتها سوالات خودتون رو از اوضاع فعلی بازار کار مطرح کنید .

قربون شکلت چرا اطلاعات غلط میدی!!! برای یک نفر چیزی حدود 15000 دلار ، یعنی همون خط فقر آمریکا که هر سال اعلام میشه
کیس نامبر : ___________،   سفارت : ___________،   تاریخ مصاحبه :___________،   تاریخ صدور ویزا :_____________،   تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________

بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، hs6467 ، alirezanz ، jsmlz

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام - توسط azimi1368 - 2016-10-10 ساعت 10:48

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان