2016-10-15 ساعت 23:35
(2016-10-15 ساعت 22:05)mkb نوشته:(2016-10-15 ساعت 21:34)mehr68 نوشته: سلام. امروز هم وقت مديكال من رسيد. رفتيم طبقه ٤ . يه ٤٥ مين طول كشيد تا دكتر اومد. اسممون رو بر اساس كيس نامبر صدا كي كرد و ميرفيم عكس ميگرفت. و بعد يكي يكي صدا ميكرد براي دكتر. اول همسرم رفت معاينه شد و آمپول كزاز ديفتري زد هر چقد هم كه گفت من ٢ دوره رو زدم گوش نداد. چون براي عقدمون واسمون يك دوره رو ميزنه. و دوره بعدي براي لاتاري زديم. ( حتماً ٢ دوره رو توي برگه زرد بنويسيد ) و تست انتي بادي براي آبله. بعد از اون من رفتم. قد و وزنم را گرفت و بعد براي من هم مثل همسرم كزاز ديفتري زد و نست انتي بادي. بعد از اون رفتيم براي پزداخت پول كه ٣٤٠ دلار ٢ تاييمون شد. بعد رفتيم طبقه بالا. ازمايش خون و ادار و عكس از قفسه سينه گرفتيم . و اين هم ٣٠٥ دلار شد كه كل هزينه مديكال ما ٦٤٥ دلار هزينه مديكال داديم. اونجا نفس بكشين بايد هزينشو پرداخت كنين. اصلاً هم به حرفتون گوش نميده دكتر و كار خودشو مي كنه و ١٠٠٪ هم ١ حداقل ١ واكسن ميزنه
انشالله به امید ویزای یک ضرب
میشه لطف کنید مراحل ارسال مدارک و آدرس جایی که باید بفرستیم و مراحل آن را بفرمایید .آیا مدارک افراد همراه را نیز باید بفرستیم ؟ آیا از تهران که پست کردیم رسید پست کافی است برای اثبات اینکه مدارک رو فرستادیم چگونه بفهمیم که مدارک به دستشون رسیده ؟
قبلا از راهنمایی شما متشکرم .
سلام. پست رو با dhl بفرسيد. تمام مدارك هم لازمه. و بفرستيد به آدرس سفارت( توي سايت سفارت آدرس را زده) با پست dhl كه بفرستيد تا لحظه رسيدن مدارك مي تونيد چك كنيد كه مداركتون الان در چه مرحله اي و كجا هستن.و رسيد پست هم كافيه براي اثبات
شماره کیس: 2017AS0XXX
تاریخ رویت قبولی: MAY 3 / 2016
تعداد افراد کیس : 2 . برنده اصلی خودم.
کنسولگری : انکارا
اولین تاریخ ارسال فرم: MAY 10
کارنت شدن کیس: AUGUST 12
تاریخ دریافت نامه دوم: august 22
تاریخ مصاحبه: 18 oct
نتیجه : يك ضرب ، همسر ap
مقصد : کالیفرنیا
تاریخ رویت قبولی: MAY 3 / 2016
تعداد افراد کیس : 2 . برنده اصلی خودم.