2016-10-15 ساعت 23:50
(2016-10-15 ساعت 23:39)mehr68 نوشته:(2016-10-15 ساعت 23:33)farid993 نوشته: یکی باید حوصله داشته باشه و شکایت این دکتر رو پیش سفارت یا مرجع بالاتری بکنه! بین امارات و ارمنستان فقط اینه که اینجوریه
واکسن td رو نمیدونم دوستان چندتا زدن ولی من تا الان دو تا زدم و یکی دیگه هم گفته که یک ماه قبل از مدیکال بیا بزن. البته من نه سربازی رفتم نه ازدواج کردم. اما چند روز دیگه که میخوام برم پاستور و اخریش رو بزنم یه بار دیگه باید برم دکتر و ازش بپرسم ببینم مطمئنه که 3 تا باید بزنم؟ یه ذره زیاد به نظر میرسه :دی البته خوبیش اینه رایگانه :دی
واكسن ت د كه ٢ مرحله است . ولي شما بزن ? هر چي واكسن بيشتر بهتر ?
پس نمیدونم چرا برای من سه تا نوشت خانوم دکتره

ولی چقدر حیف! اینجا td رایگانه ولی اونجا این اقا زرتی برمیداره میزنه و کلی هم پول میگیره.
اصلا ممکنه سفارت در جریان حرکات این اقا نباشه و تا حالا کسی بهشون خبر نداده باشه! فکر کنم بد نباشه اگه امسال دوستانی که میرن و ایشون واکسن اضافی بهشون میزنه یا تست انتی بادی پاستور رو قبول نمیکنه به سفارت ایمیل بزنن و توضیح بدن که ایشون داره این کار رو میکنه(با ذکر اینکه نکته که سفارت های ایروان و ابوظبی مدارک ایرانی رو قبول میکنند) و برگ زرد و تست انتی بادی رو هم ضمیمه کنن.
وقت زیادی نمیگیره حتی لازم نیست مدارک اسکن بشه و میشه با گوشی ازشون عکس انداخت و توی دو سه خط توضیح داد جریان رو. درسته که دیگه برای خودشون اتفاقی نمیوفته و پولی بهشون برگشت داده نمیشه ولی برای بقیه هموطن ها که با این همه سختی به دلیل نبود سفارت امریکا توی کشور مجبوریم بریم یه کشور غریبه و کلی هزینه الکی و ریسک و خطر بکنیم کار یه مقدار راحت تر بشه و انقدر راحت ما رو به خاطر ایرانی بودنمون اذیت نکنن امثال این اقای دکتر
شماره کیس: 2017AS000024xx
تعداد افراد: خودم
رویت قبولی: می
تکمیل فرم: 18 می
کارنت: 9 سپتامبر
نامه دوم: 21 سپتامبر
محل مصاحبه: انکارا تغییر به ابوظبی توسط KCC
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر(تعطیل رسمی در امارات) بعد ار ایمیل به سفارت تغییر به 29 نوامبر - سفارت 11 اکتبر تماس گرفت و ایمیل داد و رسما روز مصاحبه رو به 29 نوامبر تغییر داد
سربازی: معافیت پزشکی
نتیجه: دریافت یک ضرب ویزا
God Bless America
تعداد افراد: خودم
رویت قبولی: می
تکمیل فرم: 18 می
کارنت: 9 سپتامبر
نامه دوم: 21 سپتامبر
محل مصاحبه: انکارا تغییر به ابوظبی توسط KCC
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر(تعطیل رسمی در امارات) بعد ار ایمیل به سفارت تغییر به 29 نوامبر - سفارت 11 اکتبر تماس گرفت و ایمیل داد و رسما روز مصاحبه رو به 29 نوامبر تغییر داد
سربازی: معافیت پزشکی
نتیجه: دریافت یک ضرب ویزا
God Bless America