2016-10-16 ساعت 01:13
(2016-10-15 ساعت 19:08)Behroozn نوشته:(2016-10-15 ساعت 09:22)EB3 نوشته:(2016-10-14 ساعت 21:05)Behroozn نوشته: دوستان گلم که کتگوری EB3 هستند و مرحله مصاحبه رو گذروندند لطفا در صورت تمایل اطلاع رسانی کنید و پیغام خصوصی بدید تا ما هم که حدود 30 الی 40 هستیم بتونیم با هم تبادل اطلاعات داشته باشیم و از وضعیت پیشرفت پرونده هامون مطلع بشیم ِِ من خودم چند ماهی هست که در پروسه ادمین هستم. از مدیریت فروم کمال تشکر را دارم.
سلام دوست عزیز
تا اونجاییکه من میدونم هنوز از سفارت ابوظبی کسی ویزایEB3 دریافت نکرده و همه در مرحله Ap هستن، جای هیچ نگرانی نیست ایشالله تا آخر سال 2016 تعداد زیادی ویزا از ابوظبی هم صادر میشه.
دوستان 30_40 نفر شما، همه در مرحلهAP هستند و همه از سفارت ابوظبی؟
سلام ممنون از پاسختون. حتما شما اطلاع کافی و جامعی دارید که میفرمائید تعداد زیادی ویزا میگیرند ما از خدامونه. منظور من از 30الی 40نفر. در کل نفراتی هستند که تا این تاریخ مصاحبه رفته اند اگر شما هم مصاحبه رفتید به گروه ما در تلگرام که مختص نفرات مصاحبه رفته eb3 است بپیوندید
با سلام مجدد
ممنون از شما بابت تشکیل گروه خوبتون در تلگرام، واقعا کمبود همچین گروهی در پروسه EB3 احساس میشد.
والله منم اطلاعات کامل و دقیقی که ندارم ولی از اطلاعات ویزا بولتن که تا چند روز آینده بایستی آپدیت شود میتوان فهمید که حداقل از سپتامبر 2015 تا سپتامبر 2016 چه تعداد ویزای EB3 صادر شده است.
در مورد شما و مابقی دوستانی هم که از اوایل 2016 مصاحبه رفته اند و هنوز در مرحله AP هستند، بنظر بنده هنوز خیلی دیر نشده و جای نگرانی نداره، امیدواریم که تا آخر دسامبر خبرهای بسیار خوبی از شما و مابقی دوستان بشنویم.