2016-10-16 ساعت 20:20
(2016-10-16 ساعت 19:50)vanima نوشته:(2016-07-05 ساعت 20:25)Parisafarazman نوشته: سلام
میشه کسی منو راهنمایی کنه که متن تعهد نامه ازدواج که برای ویزای نامزدی باید نوشت چی هست؟ متن آن رو از کجا باید پیدا کرد؟و هر دو نفر باید جداگانه بنویسن و امضا کنن؟ یا یک متن رو می نویسنن و هر دو زیرش رو امضا میکنن؟این تعهد نامه رو باید جزو مدارک اولیه تحویل داد یا بعدا باید روز مصاحبه به سفارت برد؟
آگه کسی بتونه سوالات منو جواب بده ممنون میشم
سلام . دوستان من یه سوالی دارم از کسانی که شرایط مشابه دارن میشه خواهش کنم که راهنمایی کنیید. ما حدود یه ماه پیش مدارکی و که اداره مهاجرت میخواست براشون فرستادیم (مثل عکس چت بلیط هواپیما و خلاصه هرچی که رابطه مارو ثابت کنه) . الان نامه دیگری برامون ارسال شده که توی متن نامه نوشته هرکدوم از ما باید statement ی و ارائه بدیم که نشون بده ازدواج ما صوری نیست. باتوجه به اینکه کیس ما نامزدی هست من نمیدونم که باید چی براشون بفرستیم که نشون دهنده این مسئله باشه. عکس مربوط به نامزدی و هم فرستادیم ولی دیگه نمیدونم اینا چی میخوان . میشه خواهش کنم راهنمایی کنیند من و
ایا این همون تعهدنامه ازدواج هست؟؟؟
سلام دوستان
من متن تعهد رو توى محضر تنظيم كردم،محتواى اون نحوه آشنايى ما و تاريخ نامزديمون بود.بعد هم ترجمه كردم و تو همين مرحله كه مدارك بيشترى خواستند براشون ارسال كردم،در ضمن من فاكتور خريد حلقه نامزدى رو هم فرستادم.
نوع ويزا:CR1
ارسال مدارك:١٠/٣/٢٠١٦
اپرو:١٤/٧/٢٠١٦
دريافت كيس نامبر:١٦/٨/٢٠١٦
ارسال مدارك به NVC:١٨/٩/٢٠١٦
ايميل نقص مدارك از NVC:٢٠/١٠/٢٠١٦
ايميل مجدد نقص مدارك:٧/١/٢٠١٧
هر دو ايميل نقص بى دليل بود.
ايميل تكميل مدارك از NVC:١٢/٤/٢٠١٧
دريافت ايميل وقت سفارت:١٤/٤/٢٠١٧
محل و وقت سفارت:ايروان٢٥/٥/٢٠١٧
نتيجه:AP