2016-10-16 ساعت 20:47
(2016-10-16 ساعت 10:18)saeednia نوشته:(2016-10-15 ساعت 18:04)ایران مرکز جهان نوشته:(2016-10-15 ساعت 13:44)yasaman53 نوشته: از شما خیلی خوب گرفت. من روز سه شنبه اونجا بودم و نفری 400 دلار جمعا از ما گرفت. ظاهرا از هرکسی یه قیمت میگیرن. ولی به دلیل گرفتاری شغلی ما برگشتیم و میخواهیم از طریق آژانس برای پیکاپ اقدام کنیم. اگر دوستان اطلاعاتی دارن یا آژانسی میشناسن ممنون میشم معرفی کنند چون گفتن 10 روز طول میکشه
من قصد دارم در اینده نه چندان دور یک شکایت درست و حسابی از شارلاتان بازی شامل دو بار و سه بار واکسن زدن این دکتر انکازا برای مرکز کنسول آمریکا بفرستم. اگز این کاز را راه بیندازم petition اش را اینحا میگذارم برای کسانی که می خواهند امضا کنند. تا حرفی نزنیم این سر ایرانی ها تا ابد کلاه میگذاره.
دوست من مثلی هست که میگه کار امروز رو به فردا میفکن.همین امروز پتیشن رو راه اندازی کن
میخواستم این کار را انجام بدهم اما چون مشخصات حقیقی رو برای این کار لازم دارند ، و پدر من هنوز مرحله دوم را انجام نداده که من مدرکی برای واکسن مجدد داشته باشم دست نگه داشتم... حتما اما اگر برایش واکسن مجدد بزند پای این شکایت می ایستم و پتیشن را راه می اندازم و از انجا که پزشک هستم دلایل بهتر و بیشتری بر علیهش حتما جمع خواهم کرد