2016-10-17 ساعت 06:32
با سلام
اول اینکه این ظرفیت ۳۵۰۰ نفر ویزایی که میگویند برای ایران وجود داره تصور من اینست که فقط مربوط به لاتری است اگر غیر از این هست لطفا راهنمایی کنید یعنی بقیه موارد ویزا ها رو هم شامل می شه؟
دوم اینکه با توجه به تعداد برندگان ایرانی ثبت شده در این سایت یعنی ۲۴۳ نفر و با احتساب نفراتی که ثبت نکرده اند در بدترین حالت تقریبی ۵۰۰ نفر برنده وجود دارد که با احتساب میانگین ۳ نفر برای هر کیس (باز هم بدترین حالت) می شود ۱۵۰۰ ویزا اصلا می گوییم ۲۰۰۰ ویزا باز هم با ۳۵۰۰ فاصله هست بنابراین مصمم باشید و امیدوار
دوستان اگر نظری متفاوت دارند لطفا بحث کنید.به هر حال من فکر نمی کنم مشکلی باشد
اول اینکه این ظرفیت ۳۵۰۰ نفر ویزایی که میگویند برای ایران وجود داره تصور من اینست که فقط مربوط به لاتری است اگر غیر از این هست لطفا راهنمایی کنید یعنی بقیه موارد ویزا ها رو هم شامل می شه؟
دوم اینکه با توجه به تعداد برندگان ایرانی ثبت شده در این سایت یعنی ۲۴۳ نفر و با احتساب نفراتی که ثبت نکرده اند در بدترین حالت تقریبی ۵۰۰ نفر برنده وجود دارد که با احتساب میانگین ۳ نفر برای هر کیس (باز هم بدترین حالت) می شود ۱۵۰۰ ویزا اصلا می گوییم ۲۰۰۰ ویزا باز هم با ۳۵۰۰ فاصله هست بنابراین مصمم باشید و امیدوار
دوستان اگر نظری متفاوت دارند لطفا بحث کنید.به هر حال من فکر نمی کنم مشکلی باشد

شماره کیس: ##46-----تاریخ رویت قبولی: MAY 12-----تعداد اعضا: 3------ارسال فرم: 10 JUN
محل مصاحبه: ارمنستان----تاریخ کارنت: JAN 12----تاریخ نامه دوم: 20 JAN
تاریخ مصاحبه: MAR 23- AP
تاریخ update کیس اصلی: 28-27-24 MAR و 2 MAY و 25,28 AUG
تاریخ update بقیه اعضاء: 27-24 MAR و AUG 28
تاریخ کلییرنس: AUG 28 بدون بنافاید
دریافت ویزا: *
ورود به آمریکا: *
مقصد: *
تاریخ دریافت گرین کارت: * <<انتظار>>
محل مصاحبه: ارمنستان----تاریخ کارنت: JAN 12----تاریخ نامه دوم: 20 JAN
تاریخ مصاحبه: MAR 23- AP
تاریخ update کیس اصلی: 28-27-24 MAR و 2 MAY و 25,28 AUG