کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
(2016-10-24 ساعت 21:01)ali_95 نوشته:  سلام به همه. من چهار پنج سالی هست که دارم شرکت می کنم. اما امسال شرایطم متفاوت هستو خدمتمو شروع کردم. و تا اردیبهشت دو سال دیگه هم (97) طول می کشه. حالا از مشاورا و بچه ها می خواستم بپرسم که امسال شرکت کنم یا نه. چون خودم اطلاعاتی دارم حتی اگر برنده هم بشم اصلا مگر تا تیر ماه بالفرض زمانی برای مصاجبه باز هست که من بخوام برم تازه مصاحبه م رو بکنم؟
البته یک امیدی به کسری خدمت دو سه ماه بس..ج دارم که هنوز نرفتم دنبالشو اصلا نیت داشتم برم بگم عضویتم رو اونجا لغو کنن. حالا یه سوال جنبی هم میخواستم برای آینده بپرسم، آیا همین عضویت و کارت فعالی بس..ج و خدمت کردن در س..ه برای برنده ها و مصاحبه مشکل ساز خواهد شد و یا خیر؟ چند موردی قبلا تو انجمن گشتم که تو س... خدمت کرده بودند و با ویزاشون موافقت شده بود. الان اوضاع چطوره؟
منتظر پاسختون هستم.
ممنون

در مورد سربازی رفتنتون که نظر من اینه ثبت نکنید ( نه اینکه بخیل باشم و نخوام تعداد ثبتنامی ها زیاد شه خودمم ثبتنام نکردم)
برای ترک کشور برای مصاحبه که بهتون گیر میدن 100% و مشکل هست...
بعدشم شما باید بعد از مصاحبه و گرفتن ویزا بری آمریکا یعنی عملا برای بار دوم باید طی یک سال از کشور خارج شی که تا جایی که من میدونم غیر ممکن هست و بهتون اجازه خروج نمیدن

بذارید بعد از خدمتتون ثبت نام کنید بهتره از نظر من

در مورد این که کجا خدمت کنی و ... برای همه حساسیت نشون میدن ولی نگران نباشید اگه پست خیلی مهمی نداشتید و ... احتمال گرفتن ویزاتون در حد بقیه هست ولی خب احتمال چ خوردنتون بیشتره
Life Is a One Way Road, Don't Focus On What's In The End
Enjoy Every Moment of This Passing Road
تشکر کنندگان: copol ، نسل سوخته ، hosseinix ، alirezanz

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام - توسط kkr200 - 2016-10-25 ساعت 19:24

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان