2016-10-27 ساعت 01:29
(2016-10-16 ساعت 14:18)farshad.r نوشته:(2016-10-15 ساعت 20:36)Pedraaam نوشته:(2016-10-15 ساعت 20:12)mone نوشته: سلام
از دوستان برنده کسی هست که بعد از پر کردن فرم Ds-260 ازدواج کرده باشه؟
سلام ...
اگر بعد فرم ۲۶۰ ازدواج کردید باید حتماااااا انلاک کنید و همسرتون رو به عنوان همراه معرفی کنید ... در غیر اینصورت احتمال ریجکتی هستش ... بعد از انلاکی و معرفی ایشووون هم باید اسناد و مدارک محکمی ارائه کنید تا یه وقت افیسر به صوری بودنش شک نکنه .... به هرحال اگر بشه به بعد پروسه ی گرین کارت منتقل بشه خیلی کم ریسک تر و مطمعن تره ... ولی چنانچه بعد از گرین کارت عقد کنید بردن همسر و درخواست گرین کارت براشون ... ممکنه ۱سال و نیم تا ۲ سال زمانبر باااشه !!!
سلام.با توجه به تحقیقات من هیچ مشکلی نیست.شما حتی بعد از نامه دوم هم میتونید به سفارت اعلام کنید که ازدواج کردین و اونها به همسرتون هم وقت مصاحبه میدم.بازهم شما از افراد متخصص تر تو همین سایت بپرسین.
دوست عزیز لطفا به همین راحتی از ریجکت صحبت نکنین.شما با یه پاسخی که واقعا مطمئن نیستین ،میتونید تاثیر منفی روی یک نفر بذارید.مطمئنا اگر صداقت باشه ،هیچوقت هیچ کیسی ریجکت نمیشه.
سلام دوست عزیز
یکی از اشتباهات غیر قابل بخشش و خطرناک عدم اعلام افرادی مثل فرزند ... فرزند خوانده ... همسر و .... هست که موجب ریجکتیه ۱۰۰% میشه !!!!
من عرض کردم اگر ازدواج کردید ... حتمااااا اعلام کنید .... نه اینکه ازدواج باعث ریجکتی تون میشه .... ازدواج و عدم اعلام همسر .... جزو اشتباهات خطرنااااک منجر به ریجکتی است ....
عزیزان صاحب نظر میتونن نظر بدن باز ....
====================
2017 AS 2XXXX
سفارت : آنکارا
مصاحبه : اسفند ۹۵
ویزا : اسفند ۹۵ - یکضرب ( کار آزاد - سربازی معاف )
اولین ورود : اسفند ۹۵
مقصد و اقامت در : کالیفرنیا - لس آنجلس
پیج اینستا گرام pedraaam_usa
==============
با آرزوی موفقیت برای شما
2017 AS 2XXXX
سفارت : آنکارا
مصاحبه : اسفند ۹۵
ویزا : اسفند ۹۵ - یکضرب ( کار آزاد - سربازی معاف )
اولین ورود : اسفند ۹۵
مقصد و اقامت در : کالیفرنیا - لس آنجلس
پیج اینستا گرام pedraaam_usa
==============
با آرزوی موفقیت برای شما