2016-10-29 ساعت 03:30
(2016-10-28 ساعت 20:59)rahghozar نوشته: سلام به دوستان وگاسی. بنده به همراه خانواده انشاالله اگر سه هفته دیگه ویزا بگیریم قصد اومدن به لاس وگاس رو داریم. من اکثر صفحات این تایپیک رو مطالعه کردم. چیزی که دستگیرم شده اینه که کار جنرال در حوزه هتل، رستوران، کازینو و فروشگاه زیاده و میزان پایه حقوق هم از ساعتی 12 دلار به بالاست، اجاره خونه ارزونه و کلا شرایط خوبیه. البته آب و هوا خشک و بیابونیه و آلودگی آب هم داره. خوب وقتی همه رو با هم می سنجم می بینم که برای زندگی اولیه مناسبه. بخصوص که دوستان خوبی مثل شما اون جا خواهیم داشت. زبانم بد نیست و آماده انجام هر کاری برای گذران زندگی هستم. حالا سوالات من اینه که اولا آیا شما با تجربه های وگاس یافته های من رو تایید می کنید؟ دوم اینکه من فوق لیسانس روان شناسی دارم و همسرم مهندس نقشه برداره، آیا در آینده با ادامه تحصیل در حد دکتری، بازار کار برای روان شناسی هست؟ لطفا راهنمایی ام کنید تا دلگرم بشم برای انتخاب وگاس. سپاس و احترام.
برای سوال اخرتون باید بگم اگر منظورتون اینه که ادامه تحصیل بدید و PhD بگیرید و psychologist بشید باید بگم با مدرک PhD برای psychology از دانشگاه UNLV میتونید خیلی راحت زندگی کنید و کلا در امد بالایی خواهید داشت (دقت کنید مدرکی که اینجا میگیرید خیلی ارزش داره و نه مدرکی که ایران گرفتید پس فوق لیسانست بدرد نمیخوره اما اگر این فوق لیسانس رو بیاری اینجا و بری دکتراش رو بگیری کار براتون ریخته). برای همسرتون هم اگر بتونن یه مدرک از اینجا بگیرن خوب کار هست اما دانشگاه UNLV معمولا برای biology ,environment و... خوب هست و برای نقشه برداری , مکانیک , کامپیوتر, معدن دانشگاه UNR که در شمال نوادا هست خیلی بهتره.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ