کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مدیکال، مصاحبه و سایر امور مرتبط با سفارت
(2016-10-29 ساعت 14:30)farid993 نوشته:  
(2016-10-28 ساعت 21:35)hesgan نوشته:  سلام خدمت دوستان

من ویزای EB1 اقدام کرده بودم که Approve  شدم و اواخر نوامبر در ابوظبی مصاحبه دارم. برای آماده کردن مدارک به دو تا سوال برخوردم که شاید دوستانی که قبلاً مصاحبه رفتن بتونن راهنمایی کنن.

سوال اول: آیا ترجمۀ مدارک تاریخ اعتبار داره؟ من جایی شنیدم که اعتبار ترجمه ها شیش ماهه اس. البته ترجمه های من حدود دو هفته بعد از تاریخ مصاحبه شیش ماهش تموم میشه ولی می خواستم بدونم این موضوع صحت داره یا نه؟ و اینکه آیا بهتره دوباره بدم ترجمه بشن؟

سوال دوم: برای هر مدرک (مثلاً شناسنامه) یک ترجمه و یک کپی برابر اصل کافیه یا بیشتر لازمه؟ آیا دومی می تونه یه فتوکپی ساده باشه یا باز هم حتماً باید کپی برابر اصل شده باشه؟

من چند وقت پیش یه جا خوندم که نوشته بود شش ماه ولی دیگه اصلا پیداش نکردم Big Grin بقیه جاها (به جز اونایی که گفتن اصلا تاریخ انقضا نداره) گفته بودن یک سال.
من شناسنامه و کارت ملی و معافیتم تقریبا روز مصاحبه ام یکی دو هفته بیشتر از شش ماه میشه بقیه اش رو دیرتر گرفتم ولی عمرا نمیرم بدم نسخه ی جدید بگیرم که تاریخش جلوتر باشه! سفارت اگه تاریخش براش مهم بود باید قید میکرد توی مدارکی که گفته! روی ترجمه هم که من تاریخ انقضایی نمیبینم! نه چیزی اضافه شده نه کم شده نه کارت عوض شده پس من دلیلی نمیبینم که قرار باشه تاریخ داشته باشه یک ترجمه! نه زبان انگلیسی عوض شده توی شش ماه نه فارسی Big Grin
مثل این میمونه یه اداره توی ایران بگه شناسامه بیارید بعد بریم بگه چرا از این قرمزهاس باید سبز باشه! خب مرد جسابی مگه گفته بودی چیزی اخه Big Grin
من با همین ترجمه هام میبرم و اگه ایراد گرفتن میگم زنگ بزنید مستقیم با اوباما صحبت کنم Big Grin

ممنون از راهنمایی تون... در ضمن، موقع خوندن کلی هم خندیدم! Big Grin Big Grin Big Grin
پرونده: EB1
حرفه: فیلمساز
اپروو شدن پرونده: خرداد 95
ارسال مدارک هویتی به ان وی سی: مرداد 95
تاریخ مصاحبه: آذر 95
نتیجۀ مصاحبه: AP
سفرنامه
کلیرنس: ---
پاسخ
تشکر کنندگان: farid993

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مدیکال، مصاحبه و سایر امور مرتبط با سفارت - توسط hesgan - 2016-10-30 ساعت 02:06

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان