2016-10-31 ساعت 06:21
(2016-10-31 ساعت 05:14)pefa نوشته:ممنونم خيلي لطف ميكنيد(2016-10-29 ساعت 19:06)Melon2015 نوشته: سلام
من بهcarrmax رفتم ولي نتونستم ماشين بگيرم، چون كار ندارم هنوز
گزينه ي معتبر ديگه اي هم هست، من هيچ تجربه اي توي خريد ماشين ندارم، حتي توي ايران هم كه بودم اصلا خودم ماشين نخريدم
الان ميخوام ماشين بخرم و پول ماشين صفر رو هم ندارم ، چه كنم دوستان؟
اگه شناخت خوبی از ماشین ندارید بهتره که با کسی که شناخت خوبی داره برید خرید.
خرید به بودجه ی شما خیلی بستگی داره.
میتونید سراغ دیلر یا همون بنگاه های خودمون برید و توجه داشته باشید که معمولا ماشین رو As Is بهتون می فروشند. یعنی همینی که هست. یعنی تو بابت همینی که می بینی پول میدی و اونا هیچ چیزی رو گارانتی نمی کنند.
اگه بودجه تون خیلی پایینه، بد نیست که از آکشن یا همون حراجی خرید کنید ولی باید سابقه ی ماشین رو بتونید چک کنید. اون قسمت از سابقه که میگه به چه دلیلی وارد آکشن شده. هستن دیلر هایی که ماشین های خرابشون رو از طرقی وارد آکشن میکنن و مای خریدار از دنیا بی خبر ماشینی رو میخریم که ظاهرا روشن میشه و راه میره و موتورش هم ظاهرا بی نقصه ولی بعد از نیم ساعت رانندگی تازه متوجه میشید که موتور سرسیلندر سوزونده.
یکی از آشناهام یه کرولای 2006 خرید 700 دلار. باتری و دینام ماشین مشکل داشت، عوض کرد 300 دلار و ماشین هفت هشت ماهه بدون نقص کار میکنه براش. البته آکشن رو با 1000 دلار برده بود ولی به اسم کسی که کمک دولتی میگیره توی آکشن بود و اون تخفیف 50% گرفته بود براش. ایشون هم 200 دلار بهش اجرت دادن و ایاب ذهابشون رو به عهده گرفتن.
باید بدونید که اون ماشین رو اگه دیلر بفروشه کمتر از 4000 هزار روش قیمت نمی گذاره.
اگه کارمکس بفروشه، اونو زیر 7 هزار نمیده. البته کار مکس یه دست حسابی رو ماشین میکشه و یه گارانتیی هم میده.
کدوم شهر هستید؟ میتونم لینک یه سری ماشین برای فروش تو کریگلیست رو بهتون بدم که به نظرم قیمتشون مناسب باشه و از تظر تعمیر هم به صرفه باشند.
من وود لند هيلز هستم
به قدري سر ماشين گرفتن اذيت شديم كه نگفتنيه، ممنون ميشم كمك بفرمايين???