کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مراحل خرید ماشین - راهنمای قدم به قدم
(2016-10-31 ساعت 05:14)pefa نوشته:  
(2016-10-29 ساعت 19:06)Melon2015 نوشته:  سلام
من بهcarrmax رفتم ولي نتونستم ماشين بگيرم، چون كار ندارم هنوز
گزينه ي معتبر ديگه اي هم هست، من هيچ تجربه اي توي خريد ماشين ندارم، حتي توي ايران هم كه بودم اصلا خودم ماشين نخريدم
الان ميخوام ماشين بخرم و پول ماشين صفر رو هم ندارم ، چه كنم دوستان؟

اگه شناخت خوبی از ماشین ندارید بهتره که با کسی که شناخت خوبی داره برید خرید.
خرید به بودجه ی شما خیلی بستگی داره.
میتونید سراغ  دیلر یا همون بنگاه های خودمون برید و توجه داشته باشید که معمولا ماشین رو As Is بهتون می فروشند. یعنی همینی که هست. یعنی تو بابت همینی که می بینی پول میدی و اونا هیچ چیزی رو گارانتی نمی کنند.
اگه بودجه تون خیلی پایینه، بد نیست که از آکشن یا همون حراجی خرید کنید ولی باید سابقه ی ماشین رو بتونید چک کنید. اون قسمت از سابقه که میگه به چه دلیلی وارد آکشن شده. هستن دیلر هایی که ماشین های خرابشون رو از طرقی وارد آکشن میکنن و مای خریدار از دنیا بی خبر ماشینی رو میخریم که ظاهرا روشن میشه و راه میره و موتورش هم ظاهرا بی نقصه ولی بعد از نیم ساعت رانندگی تازه متوجه میشید که موتور سرسیلندر سوزونده.
یکی از آشناهام یه کرولای 2006 خرید 700 دلار. باتری و دینام ماشین مشکل داشت، عوض کرد 300 دلار و ماشین هفت هشت ماهه بدون نقص کار میکنه براش. البته آکشن رو با 1000 دلار برده بود ولی به اسم کسی که کمک دولتی میگیره توی آکشن بود و اون تخفیف 50% گرفته بود براش. ایشون هم 200 دلار بهش اجرت دادن و ایاب ذهابشون رو به عهده گرفتن.
باید بدونید که اون ماشین رو اگه دیلر بفروشه کمتر از 4000 هزار روش قیمت نمی گذاره.
اگه کارمکس بفروشه، اونو زیر 7 هزار نمیده. البته کار مکس یه دست حسابی رو ماشین میکشه و یه گارانتیی هم میده.
کدوم شهر هستید؟ میتونم لینک یه سری ماشین برای فروش تو کریگلیست رو بهتون بدم که به نظرم قیمتشون مناسب باشه و از تظر تعمیر هم به صرفه باشند.
ممنونم خيلي لطف ميكنيد
من وود لند هيلز هستم
به قدري سر ماشين گرفتن اذيت شديم كه نگفتنيه، ممنون ميشم كمك بفرمايين???
   
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo


پیام‌های این موضوع
RE: مراحل خرید ماشین - راهنمای قدم به قدم - توسط Melon2015 - 2016-10-31 ساعت 06:21



کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان