2016-10-31 ساعت 20:25
(2016-10-31 ساعت 19:49)mani_badb0y نوشته:(2016-10-31 ساعت 19:44)lupyien نوشته: سلام همسر منو دوباره گذاشتن رو administrattive processing....پاسپرتشو پس فرستدنو دوباره برگه مراحل اداریو فرستن... هیچ نقص مدرکیم نداشتیم..ای بابا چرا اینا اینکارو میکنن؟یعنی چی ؟ باهاشون تماس گرفتید ؟
لطفا یه خلاصه وضعیت از پروندتون بدید البته ببخشید میدونم موقع مناسبی نیست و الان خیلی ناراحت هستید...
بله حالم خیلی بده، این دیگه خیلی مسخره بود. بله ایمیل زدم بهشون راه دیگی که برای تماس نیست.
من ژانویه ۲۰۱۴ برای همسرم اقدام کردم و اسپانسر دوم هم داشتیم، فبریه ۲۰۱۶ وقت مصاحبه گرفت آنکارا همسرم و براش AP نوشتن، الان اکتبر بده ۸ ماه بهمون خبر دادن که پروسه اداری تموم شد و با مدیکال جدی و پاسپورتو مدارکی که خستیم ازتون که شامل TAX جدیدی ۲۰۱۵ و کپی پاسپورتو اسپانسر دوم بود به همراه کپی امیل کلیر شدن بفرستین سفارت.
بقیشم که خودتون در جریانین، فقط همسر من قبل رفتن پاسپورتشو عوض کرد که شمارشم عوض شد اونم به خاطره این بود که پاسپورتش ۵ ماه بیشتر اعتبار نداشت، منم یه نامه نوشتمو همسرم امضا کرد و براشون فرستادیم ولی بازم اینا این کارو کردن، حالا نمیدونم دیگه طاقت انتظار طولانیه دوباره ندارم، تاحالا ندیده بودم کسی دوبار بره AP.