2016-11-01 ساعت 22:27
(2016-11-01 ساعت 19:46)shahr2831 نوشته:(2016-11-01 ساعت 18:55)HAMİT نوشته:(2016-11-01 ساعت 08:36)mrb نوشته: دوستان با سلام
کیس ما 11 Oct. کلیر شد و برای تجدید مدیکال به آنکارا رفتیم و برگشتیم و مدارک را توسط یک شرکت پیکاپ کردیم و منتظر هستیم . این زمان انتظار صدور ویزا دست کمی از زمان
کلیری نداره . با آرزوی موفقیت برای همه عزیزان و تشکر از تک تک شما بابت راهنمایی های خوبتان که در این مدت انجام دادید . با سپاس
دقیقآ دوست عزیز 21 روز منتظرم امیدوارم همه به آرزوهاشون برسن
من هم دوشنبه هفته پیش پاسپورتها را در آنکارا به پست تحویل دادم. ولی هنوز منتظرم. دوستی بود که هم زمان با من به همان دفتر پستی که من تحویل دادم پاسپورتهاش را تحویل داد، دیروز ایشود شد و خدا را شکر امروز پاسپورتهای حاوی ویزا را تحویل گرفت. تا حالا 3 تا آپدیت داشتم (آخرین آپدیت امروز ظهر بود) ولی در هیچکدامشان or به / تبدیل نشد. عجب وضعیه. کلی دعا کردم که / به or تبدیل بشه، الان باید دعا کنم برعکسش اتفاق بیفته.! امیدوارم کار همه دوستان زودتر به سرانجام برسه.
سلام به شما دوست عزیز امیدوارم هرچه زود تر ویزاتون بگیرین اکه لطف کنید به من هم بگید از کجا میشه دید این or و / خطی رو من الان 20 بار تو case آپدیت داشتم 21 روز منتظرم