2016-11-02 ساعت 21:13
(2016-11-02 ساعت 08:50)mrb نوشته:(2016-11-02 ساعت 06:23)mkb نوشته: سلامدوست عزیز با سلام
یه سوالی داشتم لطفا راهنمایی بفرمایید ، ایمیل به دکتر زدیم جواب ندادن
ما اگر جمعه برای مدیکال بریم تا شنبه به ما جواب رو میدن یا باید زودتر بریم آنکارا
متأسفانه بلیط و هتل رو رزرو کردیم حالا برای نوبت دکتر از فرودگاه به مطب روز 5 شنبه نمی رسیم بایستی روز جمعه بریم وقت دکتر فقط تا ساعت 11:30 میده .
لطفا اگر کسی خبر داره لطفا راهنمایی بکنه چون باید از سایت دکتر وقت بگیرم یا بلیط و هتلم رو عوض بکنم .
بسیار ممنونم
شما اگر قبل از ساعت یک بعد از ظهر آزمایش خون و ادرار را انجام بدهید فردای آنروز ساعت 5 بعد از ظهر جواب آماده است . به نظر من شما اگر پنجشنبه بلیط رفت دارید هر زمان به آنکارا رسیدیذ به مطب دکتر بروید . نگران نباشید . من هفته پیش آنکارا بودم . مطب دکتر خلوت بود . خانمی که در هتل ما اقامت داشت و فردای روز مدیکال ما وقت داشت با ما برای مدیکال آمدند و مدیکالشون انجام شد . برای اطمینان بیشتر می توانید تماس تلفنی بگیرید .
سلام
خیلی ممنون از راهنمایی شما
شماره کیس: **2017AS000 زیر صد (3 نفر)
دیدن قبولی: 20 می
ارسال فرم: 29 می
تاریخ نام دوم: 14 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 5 دسامبر
محل مصاحبه: آنکارا
نتیجه: AP
آپدیت ها : 9 دسامبر ، 30 مارچ ،13 جون - دو خطی ، 19 جون بخاطر ایمیل تعویض پاسپورت ، 20 جون OR و نامه کلیری، 28 جون ، 6 جولای ، 7 جولای
دیدن قبولی: 20 می
ارسال فرم: 29 می
تاریخ نام دوم: 14 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 5 دسامبر
محل مصاحبه: آنکارا
نتیجه: AP
آپدیت ها : 9 دسامبر ، 30 مارچ ،13 جون - دو خطی ، 19 جون بخاطر ایمیل تعویض پاسپورت ، 20 جون OR و نامه کلیری، 28 جون ، 6 جولای ، 7 جولای