2016-11-13 ساعت 11:18
(2016-11-13 ساعت 01:00)elahehmp نوشته:(2016-11-13 ساعت 00:39)Mehran11 نوشته: [quote='bahareh75' pid='731870' dateline='1478977975']
ميشه لطف كنيد منبعش رو بگين؟من سرچ كردم رشته هاي شيمي و هسته اي و يك سري رشته هاي ديگه حساس بود!لطف كنيد منبع رو بگين ممنىن
https://isso.cornell.edu/sites/isso.corn...147566.pdf
من خودم فوق عمران مدیریت ساخت منتهی مهندسی نیست مدیریتی -کاری ندارند به مدیریتی -
من ندیدم عمران رو تا به حال چک زده باشند حتی فوق لیسانس عمران یه ضرب گرفته پارسال ولی معماری دو سه کیس بودن ap خوردن -
دوستان عزیز الان همه کسانی که برنده لاتاری هستن هر لحظه به استرسشون داره اضافه میشه چون دارن به نتیجه ای نامعلوم فکر میکنن و روی این ابهامات دارن برنامه ریزی میکنن،و هر حرفی میتونه این استرس رو اونقدر زیاد کنه که ....
پس بیاید به همدیگه کمک کنیم تا استرسمون کم بشه نه اینکه ....
ممنون
[/quo
اميدوارم همگي خبر گرفتن ويزاي يكضربتون رو بشنويم و اينكه تمام اين موارد تجربيات هر فرد هست و كيس به كيس و آفيسر با آفيسر متفاوت!توكل به خدا تا اينجاش كه خدا خوب خواسته مطمئنم تا آخرش هم واسمون خوب ميخواد
کیس نامبر:حدود **15
وضعیت کیس:مجرد
ارسال فرم:12 می
نامه دوم:22 آکوست
مصاحبه:هفته دوم اکتبر تغيير از آنكار به ابوظبي توسطkcc
متاسفانه AP شامل من شد! ١١ اكتبر اولين آپديت سفارت!١٨ اكتبر سيس، ٧ مي آپديت سفارت به خاطر ارسال رزومه،١٦مي آپديت سفارت،١٧ مي آپديت دوخطي، ١٨ مي آپديت او آر، ٢١ مي كليير
وضعیت کیس:مجرد
ارسال فرم:12 می
نامه دوم:22 آکوست
مصاحبه:هفته دوم اکتبر تغيير از آنكار به ابوظبي توسطkcc
متاسفانه AP شامل من شد! ١١ اكتبر اولين آپديت سفارت!١٨ اكتبر سيس، ٧ مي آپديت سفارت به خاطر ارسال رزومه،١٦مي آپديت سفارت،١٧ مي آپديت دوخطي، ١٨ مي آپديت او آر، ٢١ مي كليير