کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
VISA

? A: So, you’re applying for a B2 visa, where is your final destination and what’s the purpose of your trip to the United States?
پس شما درخواست ویزایb2دارید . مقصد نهایی شما کجاست و هدفتون از سفر به ایالات متحده چیه؟

? B: I’m going to visit my brother; he’s just had a baby. He lives in Minneapolis
قراره برادرمو برم ببینم. اون تازه بچه دار شده .تو مینیاپولیس زندگی میکنه.

? A: And how long do you you plan to remain in the United States?
برنامه تون اینه که چقد توی امریکا بمونید؟

? B: I’ll be here for approximately three weeks. See, here’s my return ticket for the twenty-sixth of March
من حدودا سه هفته اینجا خواهم بود .اینم بلیط برگشتم به تاریخ26 مارس .

? A: And, who is sponsoring your trip?
کی حامی شماس تو این سفر؟

? B: My brother, here, this is an invitation letter from him. I will stay with him and his family in their home
برادرم .ایناهاش دعوتنامه برادرم. من توی خونه اون بهمراه خونوادش میمونم.

? A: Alright, tell me about the ties you have to your home country.
بسیار خوب . در مورد وابستگیهاتون به کشورتون بگید

? B: Well, I own a house; actually, I’m leaving my dog there with my neighbors. I have a car at home, and oh, my job! I’m employed by Tornel as an engineer. Actually, I only have three weeks’ vacation, so I have to go back to work at the end of March.
خب من یک خونه دارم. راستش سگمو اونجا میزارم پیش همسایه ها(تا برگردم). یه ماشین دارم اونجا تو خونه م . و اوه شغلم ، من یه مهندس استخدام شرکت تورنل هستم. فقط سه هفته تعطیلم .باید اخر مارس برگردم سرکار.

? A: And what evidence do you have that you are financially independent?
چه مدرکی داری که نشون بده از نظر مالی مستقلی؟

? B: Well, I do have assets in my country; like I said, I own a house, and see, here’s a bank statement showing my investments, and my bank balance
خب من تو کشورم یه سری مایملک دارم .همونطور که گفتم من یک خونه دارم... و ببینید اینم صورت حساب بانکمه که سرمایه گذاریها و موجودی بانکمو نشون میده

? A: I’m sorry, sir, we cannot grant you a B2 visa at this time, instead, you are granted a resident visa! Congratulations, you are the millionth person to apply for a visa! You win! Congratulations!
متاسفم قربان‌. این دفه نمیتونیم ویزای b2بهتون بدیم.
بجاش بهتون ویزای رزیدنتی داده میشه .
تبریک‌میگم‌ شما نفر یک ‌میلیونم هست که درخواست ویزا کرده. شما بردی این ویزارو. تبریک میگمممم.

New vocab لغات جدید

? Final Destination مقصد نهایی

? Ties وابستگیها

? Evidence شواهد

? Bank statement صورتحساب بانکی

? Bank balance موجودی حساب
تا خدا چی بخواد
پاسخ
تشکر کنندگان: آخشام ، mehre cyrus ، dv2017 ، copol ، alireza_guitar ، shanks ، matin.sh ، jsmlz ، ostokhan

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس) - توسط elahe mousavi - 2016-11-14 ساعت 16:47

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان