2016-11-15 ساعت 09:21
(2016-11-13 ساعت 10:22)mechanism7474 نوشته:(2016-11-13 ساعت 09:54)s.div نوشته:(2016-11-12 ساعت 11:27)mechanism7474 نوشته: سلام
ما كسيو نداريم كه اسپانسرمون بشه و همسرم هم كار نميكنه و درآمدي نداره و طبعا ماليات هم نداده،ميخوام بدونم امكانش هست ما پول به حساب همسرم بريزيم يا ماشين و ملك تو آمريكا بخريم كه نياز به كو اسپانسر نباشه؟ و اينكه ميشه در ازاي پرداخت پول كسيو به عنوان اسپانسر پيدا كرد؟كسى از دوستان اين كارو كرده يا اطلاعى داره؟ممنون از لطفتون
سلام.منم کو اسپانسر میخوام ولی کسی راضی نمیشه این مسئولیت رو قبول کنه.سند خونه و ماشین و حساب بانکی نامزدم رو هم بردم ولی گفتن فقط درآمد مهمه.به کلی وکیل هم تل زدیم که نفر مطمئنی رو میشناسن که در قبال پول این کارو انجام بدن ولی گفتن این کارو نمیکنن.به هر کسی هم رو انداختیم ولی قبول نمیکنن.لطفا اگه راه حلی پیدا کردین بهم پیام خصوصی بدین. ممنون میشم.موفق باشی
من تو صفحات قبلى خوندم يه سرى از دوستان ٦٠-٧٠ هزارتا تو حساب داشتن و nvc همونو به جاي اسپانسر قبول كرده والا من نميفهمم فاز اين آمريكاييا چيه از يه سرى قبول كردن از يه سرى ديگه نه،خب من اگه خودم پول داشته باشم كه بهتره تا اينكه يكى ديگه اسپانسرم بشه
دقیقاااا.شانسی ه.افسر منم گیر بود که گفت فقط حقوق ملاکه.بستگی به سفارت هم داره.ابوظبی کلا گیره.قبلنا حس اعتماد و نوع دوستی بین مردم بیشتر بود و قبول میکردن این مسوولیت رو قبول کنن الان همه گوشه گیر تر و خودخواه تر شدن و از اینکه گره تو کار کسی بندازن خوشحال میشن.حالا ایشالا درست میشه.خدا بزرگه دوست عزیز