کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بازگشت به آمريكا پس از غيبت طولاني
(2016-11-03 ساعت 01:25)armin777 نوشته:  سلام دوستان
مدت ها است سایت را دنبال میکنم
من هم مشکلاتی مشابه افراد دیگر دارم
و هم چندتا  سوال دارم
و هم اینکه میخواهم تجربیاتمو در اختیار دوستان بزارم
سال 2012 گیرین کارت گرفتم ( ورود به لس انجلس )
2 ماه در آمریکا بودم و پاس سفید گرفتمو برگشتم ایران.
تا 2014 وقت داشتم خودمو برسونم آمریکا که متاسفانه نشد و وقت پاس سفید هم تمام شد . الان 2 سال از ان جریان گذشته و حالا میخواهم بر گردم .
با وکیل امور مهاجرت دکتر کاملی  ( بعد از واریز 150 دلار از طریق صرافی ) تلفنی صحبت کردم و مشاوره گرفتم . بهم گفتند از طریق ایرلاین های  اروپایی نیاین چون در فرودگاه هماه شهر ( مثلا با ایرلاین ایر فرانس - در شهر پاریس ) افیسر اونجا بهت گیر میده . و از طریق قطر هم همینطور . به من هواپیمایی امارات و فرودگاه دبی را پیشنهاد دادند به دلیل اینکه اونجا افیسر ها واسشون مهم نیست که چرا به آمریکا دیر رفتی.
موضوع دیگه ای که بهم گفتند این بود که اول ایرلاین مهم است بعد مقصد . گفتند کسانی که دیر به آمریکا میان بهتره که از طریق فرودگاه شیکاگو یا دالاس وارد بشند چون افسرهای اونجا زیاد گیر نمیدن . ولی به هیچ عنوان از طریق فرودگاه لس انجلس و واشنگتن وارد نشوند که سختگیر ترین افیسر ها را دارد .
بعد اینکه گفتند اونجا اگر افیسرو قانع کردین که چرا دیر امدین ( با توجه به مدارکی که ترجمه شده و همراهتون است ) که کاریتون نداره . اگر قانع نشد گیرین کارت از شما میگیره شما را میفرستد اداره مهاجرت . بین 1 ماه تا 6 ماه طول میکشه نوبتتون بشه . اونجا اگر تونستین قانع بکنید که گیرین کارتو پس میدن . اگر هم نتونستید به شما حالا وقت دادگاه میدن .
به گفته ی دکتر کاملی وقت دادگاه می تواند بین 1 ماه بعد تا 4 سال بعد باشد و  در این مدت حق خروج از آمریکا رو ندارید مگر نه گیرین کارت باطل 100%  میشود . در دادگاه که رفتید باید مدارکی که نشون بدید که چرا در ایران بودین و به آمریکا نیومدین+ مدارکی که نشان بده شما از الان به بعد قصد ماندن در خاک آمریکا را دارید. مثل سند خانه در آمریکا یا اجاره خانه در آمریکا یا درخواست کار و . . .
اگر قانع شدن که گیرین کارت را پس میدن به علاوه ی 600 دلار جریمه که باید بپردازید. اگر قانع نشدن گیرین کارت شما گرفته میشه و به شما ویزا توریستی میدن که بعد از اتمام زمان ان باید آمریکا را ترک کنید برای همیشه .
این از تجربیات و صحبت هایی که با اقای دکتر کاملی داشتم.
حالا سوالاتی دارم از دوستان عزیز
من برای 19 DEC یعنی 50 روز دیگه بلیط گرفتم . با هواپیمایی امارات به مقصد شیکاگو .
از دوستان کسانی هستند که مدت زیادی از اخرین ورودشون گذشته باشه و از طریق این فرودگاه وارد شده باشند ؟
درسته با وکیل حرف زدم ولی دلم شور میزنه.
این درسته که به افیسر مربوط میشه که گیر بده یا نده . ولی دوستان عزیز از نظر شما و طبق تجربیات شما الان که دارم بعد از 2 سال وارد میشم ( در واقع 4 سال ولی 2012 تا 2014 با وایت پس و قانونی بوده  ) امکان داره گیرین کارتمو بگیرن یا نه ؟
ممنون میشم دوستان تجربیاتشونو بگویند

salam doset aziz, omidvaram berin va moshkeli baraye Green Card shoma pish niyad, faghat lotfan badan biain inja benivisin ke che etefaghi vasaton oftad va he soal haee porsidan ta baghiye ham az tajrobe shoma estefade konanad
ba tashakor
شماره کیس: 2016AS0***
تاریخ رویت قبولی: 17 September
کنسولگری:Sydney
تعداد افراد منظور در کیس :۲
ارسال فرمهای سری اول:30 September
کارنت شدن کیس: August
نامه دوم: 25 January
مصاحبه: 8 March
وضعیت: AP
آپدیت ها: 10 March هر دو کیس، 27 April هر دو کیس، 29 April کیس اصلی، 2 May هر دو کیس، 3 May هر دو كيس، 4 May هر دو كيس ( كيس اصلي or شد )، 5 May هر دو کیس، 6 May
دریافت ویزا: 6 May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها:
پاسخ
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
بازگشت به آمريكا پس از غيبت - توسط ali1867 - 2014-07-08 ساعت 08:30
RE: بازگشت به آمريكا پس از غيبت - توسط kooz - 2018-10-13 ساعت 09:14
RE: بازگشت به آمريكا پس از غيبت طولاني - توسط fireball - 2016-11-16 ساعت 09:30
RE: komakam konid - توسط mason - 2011-05-20 ساعت 20:02
RE: komakam konid - توسط loveusa2010 - 2011-05-20 ساعت 21:16