2016-12-09 ساعت 21:18
(2016-12-09 ساعت 17:39)farid993 نوشته:(2016-12-09 ساعت 00:43)ekhveh نوشته:(2016-12-08 ساعت 13:58)farid993 نوشته: به سلامتی
من همیشه فکر میکردم شما پسرین![]()
تا شنبه اینجا حراج بود به خاطر روز ملیشون! بدجوری جدی گرفته بودن) از همه جا پرچم اویزون بود و توی پاساژها و خیابون ها خود عربهاشون مراسم داشتن رقص عجیب غریب میکردن آف ها هم بین سی تا نود درصد متغییر بود
ولی چه دل بزرگی دارین که مدیکال رو سپردین به شخص ثالث که دقیقا روزی که میخواین برین ابوظبی براتون بیاره!!
اول از همه بهتون تبريك ميگم واسه ويزا يك ضربتون
بعدم هم نه بابا من زنم ??لابد خيلي شبيه مردا حرف زدم ?كه شما اينجوري فكر كردين
در مورد جواب مديكال هم من دوشنبه رفتم و سه شنبه تماس گرفتم با مليكاايشون گفت گرفتم برات ٥ شنبه صبح ميارم دليل :هتلم خارج از شهر بود هتل گلوريا از ديره تا اونجا ٢٥ تا راه بود به خاطر همين نيامد بنده خدا منم كه حس نداشتم سوار مترو شم برم بگيرم ازش ??
مرسییی
نمیدونم شاید چون فکر میکردم اسمتون کاوه اس و این مدلی نوشتین![]()
![]()
اخه من سر اینکه منتظر شدم تا پرستار مرد بیاد واسه معاینه نهایی مدیکالم بیشتر طول کشید. دوست دارم بدونم با این فشار ها و سرفه ها چه چیزی متوجه میشن. یکی از دوستانی که همون روز من مصاحبه داشتن پزشک بودن ولی زشته پی ام بدم بپرسم![]()
من با حسین اقا رفتم ابوظبی ولی م.الف رو توی مدیکال دیدم و خدا خیرش بده یکی از جهت ها رو توی معاینه چشم اشتباه گفتم سریع درستش رو گفت![]()
جسین اقا خیلی پسر گلیه من با یکی از دوستان رفته بودم دوبی و وقتی رفتم ابوظبی همراهم اومد هزینه ی اضافی که هیچی حتی وقتی من و اون خانومی که همراهمون بود (به همین خاطر هزینه امون نصف شد) رفتیم داخل سفارت حسین اقا دوست من رو برده بود توی ابوظبی چرخونده بود و چندجا رو بهش نشون داده بود رایگان رایگان![]()
متروش خیلی خوبه فقط شهرشون خیلی درازه و مسیرها طولانی میشه![]()
راستی مدیکال همراه دو پاکت یه کپی از کارت واکسیناسیونی هم که صادر کردن بهتون میدن یادتون باشه که از م.الف خانوم اون رو هم بگیرید
عه راستی امروز جمعه اس! نتیجه ی مصاحبه اتون چی شد؟
پ.ن:
عه اسم اون خانوم اتومات عوض میشه وقتی نوشته میشه :دی
من فاميليم إخوه هست ???
نميدونم چرا اسمش عوض ميشه ?
نتيجه مصاحبه هم ap ناسلامتي كارمند دولتم ?
بنده خدا خيلي كمك كرد منو هم با يه خانواده ديگه بردن ابوظبي البته همسرشون و نفري ١٥٠ گرفت
تعداد افراد خودم
رویت قبولی :3may
ارسال فرمها :30 may
کیس نامبر 2017AS000020xx
محل مصاحبه : انکاراتغيير توسط خود kcc به ابوظبي
نامه دوم : ١٤ اكتبر
تاريخ مصاحبه :٨ دسامبر
نتيجه مصاحبه :جانم AP
بقیه اش هم با خداااااااااااااا

رویت قبولی :3may
ارسال فرمها :30 may
کیس نامبر 2017AS000020xx