(2016-12-12 ساعت 14:10)farid993 نوشته:(2016-12-12 ساعت 12:30)mehdi 11 نوشته:(2016-11-25 ساعت 12:05)AbbasHTC نوشته: سلام.
دکتر پاستور میگه نمیخواد ولی شما حتما بزنید..بگین ما میخوایم تزریق بشه...اون موقع میرین مدیکال و چند برابر باید پول بیشتری بدین....
خیلی ممنون از شما
من مجددا رفتم پاستور تجریش و بهشون گفتم که میخوام واکسن ها رو تزریق کنم تا برام مشکلی پیش نیاد؛ گفتن شما میتونید به جای این کار تست شو بدین و اگه بدنتون نیازی به این واکسن نداشت، اصلا نیازی نیست که تزریق کنید و ما هم توی کارت زردتون وارد میکنیم. میخواستم بپرسم کسی تا حالا از این روش برای اثبات اینکه بدنش نیازی به تزریق مجدد واکسن هپاتیت ب نداره، اقدام کرده؟ و به نظرتون پزشکی که معاینه رو انجام میده و کارت زرد و میبینه، قانع میشه؟
خیلی ممنون
عجیبه! پاستور تجریش رفتین؟ جالبه که پیشنهاد خانوم دکتر اونجا به من این بود که حتی اگه واکسن هپاتیت رو زدی بازم بزن (من از قبلش اماده بودم که اگه بهم گفتن نمیخواد بزنی بگم میخوام بزنم که اصلا خود دکتر همین پیشنهاد رو بهم داد)
اگه انکارا هستید ممکنه تست رو قبول نکنه دکتر مسخره اش
ولی پیشنهاد و نظر شخصی من اینه که واکسنها رو بزنید (به قول همون خانوم دکتر برای سلامتی خودت بهتره) از لحاظ هزینه که فکر نکنم با تست فرقی داشته باشه دونه ای هفت تومنه از لحاظ قبول کردن مدیکال هم که مطمئن تره از لحاظ سلامتی هم که بهتره(طبق گفته ی همون پزشک)
بله، پاستور تجریش. اصلا نه بحث هزینه ش بود نه بحث سه بار مراجعه به اونجا....!!! منم رفته بودم که نوبت اولشو بزنم؛ اما خانم دکتر گفت نمیخواد بزنی.... برای خودمم جای تعجب بود که یهو گفت تست شو بده و اگه بدنت لازم نداشت، ما هم گواهی شو میدیم که آنتی بادی شو داری.
به هر حال ممنون از شما بابت پاسخ تون